perjantai 29. kesäkuuta 2012

Kesäpäivä7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuvassa taitaa näkyä sormustinkukka, vai? Toivottavasti pojat antaa sen olla rauhassa kun se on aikas myrkyllinen...
Ihanat ruusut

Talvikettu kirjoitti...

Olen niin kateellinen sinulle, aivan ihania löytöjä teet aina. Nimimerkillä: kettu, joka varastaa pian tuon nukkumatin.

pikkukiiski kirjoitti...

Poikien kanssa on sovittu että ainoastaan voikukkia saa poimia ja että kasvimaalta voi nyppiä "villijuuret" mutta äiti hoitaa oman kukkapenkkinsä ja kukkapenkin kukkiin ei saa koskea. Ollaan keskusteltu myös siitä että jotkut kasvit ovat myrkyllisiä ja että mitään ei saa laittaa suuhun jos ei tiedä mitä se on. Eli en ole huolissani :)

Huvikumpumme puutarha on joskus ollut todella kaunis, paljon erilaisia vanhanajan perennoja mutta sillävälin kun talo on ollut autiona myös puutarha on päässyt ränsistymään :/ Nyt olen tehnyt paljon hommia kukkapenkkien kanssa että saisin ne entiseen loistoonsa ja paljon on vielä tehtävää :)

Anonyymi kirjoitti...

No hyvä, että pojat osaavat pitäytyä voikukissa :)
Vanhojen tyhjillään olevien talojen pihat ovat monesti varsinaisia aarreaittoja vanhojen lajien suhteen, kun vaan osaa katsoa rikkaruohojen ja ylikasvaneiden puskien ohi. Onneksi yrität säilyttää, etkä vain pistä pihaa uusiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä anonyymi-lukijasi hei! :) Ihailen usein tekemisiäsi löytöjä. Olisin halunnut kysellä vinkkejä kirppislöytöjen puhdistukseen. Kangaslöydöt totta kai pestään, mutta onko esimerkiksi muovitavaroille jokin hyvä puhdistuaine. Entäs lasitavaroille?

t. Tiina

Tea kirjoitti...

Tosi paljon poikien kasvimaa on kasvanut viikossa!!

Ihania kuvia ♥

BD kirjoitti...

I Love your blog!