maanantai 25. kesäkuuta 2012

Tiikereitä :)

tiedetään, nää eläinaiheet on aika käytettyjä ja paljon mitään uutta näistä ei varmaan kukaan löydä mutta silti, näitä on kiva piirtää!

16 kommenttia:

Tuuliviiri kirjoitti...

Mä tykkään ihan hirmuisesti tuosta mustapohjaisesta tiikeristä! Näen sen nimenomaan pojan t-paitana. Tätä kun saisi kankaana :)

Anonyymi kirjoitti...

Jep, kompaan mustapohjaista! olisi pojalle aivan superihana!!

Miia kirjoitti...

Eilen illalla seikkailin pois tutuilta poluilta ja löysin blogisi ja kuvasi. Ihanuutta! Minusta taisi tulla vakikävijä... Meilläkin kyllä tykätään eläinaiheista ja näistäkin isokorvaisista tiikereistä.

Tutomi kirjoitti...

Sekä sinisenä että mustana tulis meille, kivoja! Harvoin on näin esittäviä eläimiä, kävis jopa isommillekin eikä vain alle kouluikäisille :)

Nuppulinnatar kirjoitti...

Tää on kyllä upea! Saanko varata? :)

pikkukiiski kirjoitti...

joo saa! Ihanaa!!

Anonyymi kirjoitti...

Just tämmöstä pitäs olla!! Kun nää on niin piirrettyjä, eikä kylmiä painokuvia. Elävää viivaa ja aah sommittelussa sellanen rauha..ei ympätty joka milliä täyteen jotain extrahömpäkettä.

Anonyymi kirjoitti...

Kas ekaa myös mun suosikkeja! sulonen tiikeri :)

Anonyymi kirjoitti...

"kaks" ekaa siis...ja ehkä enempi vielä tuo sinipohjaisena tulis meille :) alimmassa silmät ei erotu niin se tökkää mulle :)

Kirsi kirjoitti...

Ihana tuo mustapohjainen. Kunnon viidakkomeininki mut silti söpö. Eli onko Käpynen se kauppa mistä sitten ruvetaan tilailemaan? Mulle uusi tuttavuus.

Mari kirjoitti...

Tää on tosi hieno =)

Anonyymi kirjoitti...

Joskus kovasti käy mielessä, miksei nämä "dissaajat" uskalla jättää kommenttiansa kuoseistasi tai elämästäsi.. Jää hieman epäselväksi, mikä kuosissa tai hyvässä elämässä mättää tai miksi "vihamiehet/-naiset" painelevat nappeja ilman syytä.

Olisitte rehellisiä ja kertoisitte mieltänne painavat asiat mielummin kuin painatte "ei iske" -nappulaa. Olisi kaikille reilumpaa kertoa, mikä elämässänne tai elämäntilanteessanne kismittää ja purkaisitte pahan olonne vaikka sitten tänne kommenttipuolelle.

Tuskin itse tykkäisitte siitä, että teitä dissataan ilman syytä!

Nova Melina kirjoitti...

Tää on ihana! Ekat kaks kolahtaa, mutta pinkki ei mun mielestä toimi yhtä hyvin. Ehkä kun silmät jää huomiotta..

Saana kirjoitti...

Heti tällaista mulle kiitos! Aivan ihanaa!

Anonyymi kirjoitti...

aivan ihania kaikki :)-silvi

Ariana Richardo kirjoitti...

An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!

Click Here
Producthunt.com