torstai 19. heinäkuuta 2012

Eteinen edistyy




Eteinen näyttää nyt tältä, seinät tarvivat vielä lisää maalia ja ne eivät suinkaan jää tuollaiseksi vaan muutoksia vielä luvassa ;) Listatkin saavat vielä uuden kerroksen valkoista maalia. 

6 kommenttia:

isoÄm kirjoitti...

Onko nää kuvat teiltä kotoota vai mökiltä tai jostain? Oli mieten oli niin upeen näköstä on :)

pikkukiiski kirjoitti...

Tää on meidän Huvikummusta :) Eli kesäkodista, pikkuhiljaa remppaan tätä pienellä budjetilla mutta suurella sydämellä

Sari kirjoitti...

Aivan ihana ja noi seinät tollasenaanki kävis, ihanan rosoiset :) Meilläki on vanhassa kauppa-kodissa monen muovimattokerroksen ja laminaatin alla lautalattiat ja suuri unelma on joskus, kun elämä helpompaa kaivaa ne esille. Mikään ei ole lattiana niin kaunis, kuin tuollanen harmaaksi maalattu lautalattia !

HeiDu kirjoitti...

Tästä tulee kyllä ihana!! Mä tein juuri haalarit sun tyylillä :) Niistä tuli huippukivat!

Levi Fisher kirjoitti...

Spot on with this write-up, I truly think this website needs much more consideration. I’ll probably be again to read much more, thanks for that info.

Click Here
Visit Web
Support.advancedcustomfields.com

Jackie Austin kirjoitti...

An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!

Forum.honorboundgame.com
Information
Click Here
Visit Web