maanantai 3. syyskuuta 2012

Jalkapalloilijat :)

On ollut puhetta että isommat pojat tykkäisivät varmaan jonkinlaisista harrastus-aiheisista kuoseista. Olen pähkäillyt asiaa. Itse en ole oikein koskaan päässyt sisään mihinkään pallopeleihin joten aihe on minulle aika vieras. Todennäköisesti kolmen pienen pojan äitinä en kuitenkaan tule välttymään siltä joten aloitetaan valmentautuminen asiaan sitten vaikka näin :D Jotenkin tälläistä kuosia on tosi vaikea saada kivaksi. Ehkä se johtuu siitä että tykkään tehdä kaikkea söpöä. Vaan mitäs mieltä olette te, arvon lukijat :) Kritiikkiä saa jakaa . Lisäksi lisäsin kuosiin ekaa kertaan "nimmarin" olen miettinyt pitkään että olisi kiva merkata kuosinsa jotenkin ja ajattelin koittaa ensiksi tehdä sen tällätavoin että piilotan kuosiin kirjaimet PiKi eli vähän niinkuin Pikkukiiski :) en tiedä onko se turhaa itsensä korostamista?


20 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Veikkaan että uppois. Tosin en oo asiantuntija kun oma poika on niin pieni.

Nappisydan kirjoitti...

Muuten kiva kuosi, mutta mua vähän häiritsee että nuo 8- ja 9-pelaajat on niin kaksoset keskenään ja molemmilta vielä on toinen käsikin amputoitu :D Mut tää on vain mun mielipide :)

Olet kyllä lahjakas suunnittelija, sen vain sanon!

hulamaja kirjoitti...

Tätä kotiutuis meille kankaana - mieheni pelaa numero kympillä joukkueessaan joten osuis ja uppois, hehhee ;D

Junibea kirjoitti...

Saako esittää kuositoiveen???
Joku ihana pirteä vauvamainen.. pienelle vauvalle löytyy paljon kaikkea hempeää.. mutta ite tykkään enemmän pirteästä ja värikkäästä.. sellanen kuosi ois kiva.. <3

Tari kirjoitti...

Tykkään kuosista ja kuin myös 7-v poikani.Itse pidän eniten ylimmästä vihreästä.

Pizzicato kirjoitti...

Tykkään myös kovasti tästä (kuten myös niin monesta muustakin kuosistasi!). Pidän yleensä sinisestä, mutta minusta tässä kuosissa tuo vihreä tuo kuosin parhaat puolet esiin. Ehkä siksi, kun ruoho oikeastikin pelikentillä on vihreää :) Ja pojat näyttävät siinä iloisilta ja reippailta. Sinisissä jäävät ehkä hiukan kalpeiksi. Tuli mieleen, kun palloilevia tyttöjäkin on melko paljon, että olisko ideaa piirtää osa pelaajista tytöiksi? Sopis kuosi sitten yhtä hyvin tytöille ja pojille.

Aloin viime viikonloppuna selaamaan blogiasi ja jäin ihan koukkuun! :) Lauantai-iltana oli pakko selata melkein kaikki postauksesi läpi. Myöhäänhän siinä meni... :) Ihailen kovasti kuosejasi, värien käyttöäsi ja elämänasennettasi. Liitin heti omaan blogilistaani. Ihana blogi - kiitos!

Manda kirjoitti...

Minusta tämä on tosi kiva! Ehkä vähän voimakkaammilla väreillä olisi vielä enemmän mieluinen.

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä toi oman nimen piilottaminen on kiva juttu, mutta PiKi merkkaa mulle vaan jotain ihan muuta kuin pikkukiiskeä :/ Mulle se on Pirkanmaan kirjasto, ja google taitaa olla samaa mieltä...

Helmis kirjoitti...

Kyllä, erilaiset urheiluaiheet vois olla kivoja vaikkapa kouluikäisille pojille. Miksei tytöillekin, pelaa nekin futista ym.
PiKistä mullekin tuli ekaks mieleen Piki-kirjastot, kuten ed. kommentoijallekin.
Muuten kiva idea kyllä tuo logon piilotus.
Tunnustaudun /ilmoittaudun uudeksi lukiajksi ja kuosien ihailijaksi, vaikka omat lapset onkin jo niin isoja, ettei meillä ainakaan vaatteissa mene enää satukuosit.

pikkukiiski kirjoitti...

Ai no sitten, no hitsi. Kuvittelin olleeni kovinkin kekseliäs kun tuli noin hauska sana tuosta kun otti kaks alkukirjainta mun bloginimestä. Pitää varmaan jatkaa sit mietintöjä!

Unikuu kirjoitti...

piki on minusta just hyvä. mulle se ei merkkaa pirkanmaan kirjastoa.. :)

Ehtoisa emäntä kirjoitti...

Ehkä nuo pojat on vielä liian söpöjä ollakseen rajuja futaajia :P Mutta todennäköisesti pallopeli-ideat ja muut rymyämisjutut tulee meilläki ajankohtaiseksi, joten kannatan teemaa sinänsä. Nimimerkki miten 1-vuotias osaa jo pelata sählyä ja ennen kaikkea kinuta vain palloja (tietty autojen lisäksi)? o_O

Ikuinen vauvakuume kirjoitti...

8-vuotias poika vähän epäröi, kun kysyin pitäisikö. Sanoi, että "jos toi keskellä on molke (maalivahti) se ei hymyile tolleen eikä ole tossa asennossa. Noi on liian ilosii." Taitaa olla vakavaa puuhaa tuo jalkkis :D

Suvi kirjoitti...

Luulisin että uppoais myös meidän ekaluokkalaiseen. :) Jääkiekkokuosi muuten vois olla tosi in näin talvea vasten :D

Iia Katariina. kirjoitti...

PiKi on just hyvä!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuosi, mutta pojat taitavat noita hymysuita hieman vieroksua, liian söpöä ehkä?? Ja kirkkaammaat, ei niin murretut värit uppoavat paremmin ainakin meillä (pojat kohta 7 ja 9v.)

minakaa kirjoitti...

Tykkään. Varmasti oma kohta 8v. poikakin pitäisi vielä päällä .

gettingstronglife@gmail.com kirjoitti...

Kiva kuosi, saisiko tuohon lisättyä johonkin vielä sitä maalia, se on jalkapallossa tärkeä elementti.Nuo nurmipallerot..Laita palloon vaikka LeRe. Miusta on kiva, jos taiteesta löytyy tekijän merkki.

Anonyymi kirjoitti...

Voi suloisuutta, oliskohan mahdollista, jos osa pojista olis tummempi-ihoisia? Olis niin suloinen, vaikka suloinen toki nytkin!

Christa kirjoitti...

Kiva kuosi! Varmasti meidän 5- ja 6-vuotiaat tykkäisivät.