lauantai 8. syyskuuta 2012

Siivouspäivän saaliitPistäydyin muutamalla pihakirppiksellä tänään, siivouspäivänä. Paikkoja oli hurjan paljon, ainakin sivuston mukaan ja arvostan tosi suuresti että ihmiset olivat innostuneet osallistumaan ja kaivaneet myytäviä kaapista :) 
Olen kuitenkin toivottoman huono suunnistamaan niin suuntasin vain muutamalle lähellä olevalle ja helposti löydettävälle. Ihanin näistä on ehkä tuo kettu joka löytyi naapuritalon kirpparilta 1e hintaan :) purkista (1,80e) kurkistava kuminen minivinkuja maksoi 0,40e ja kylpyvauvat (jotka todellakin ovat kylpyä vailla!) 0,20e pannunmyssy oli ilmainen. Tyytyväinen olen saaliiseeni. Osallistuitteko te ja löytyikö kivoja juttuja?

8 kommenttia:

Arkirakkaus - dibsukka kirjoitti...

Lähdin aamulla innosta hihkuen ajelemaan kaupunkia kohti ja odotin kirppiksiä joka puolella. Pettymys oli suuri kun kauungin laitamia ajellessa en missään näkynyt mitään. Liekkö kiertelin vääriä reittejä. Keskustassa oli pari kojua, mutta en tehnyt löytöjä.

Ps. Näin sinut Paljekirpparilla ja mietin kauan, että mistä olet tuttu. Jos ihmettelit, että mitä tuo mustatukkainen nainen kyylää, niin se olin vaan minä :D

Anonyymi kirjoitti...

Hiulihei, teit siis kunnon saaliin peräti 4e. :D Oot sinä mahdoton onnenmyyrä, hyviä löytöjä! T. hanne :)

Henni kirjoitti...

En tiedä onko jo tuttua tietoa... Kylpynuket on japanilaisia Kewpie- majoneesimaskotteja, joka on 1919 vuonna kehitetty brändi. Itselläni on ollut tuollainen nukke pienenä ja on tallessa vieläkin.

Irmeli Ikinuori kirjoitti...

Kewpiet on ihania :) Meillä on esikoisella tuollainen leluna.

pikkukiiski kirjoitti...

Meilläkin on yksi tuollainen ennestään mut se on paljon kovempaa muovia, en tiiä et olisko jotain uudistuotantoa? Sekin on kyllä kirpparilta. Nää tämänpäivän Kewpiet on pehmeämpiä, kaikista pehmeimmässä, toi jolla on mekko lukeekin et made in Japan ja joku lelutehtaan(?) leima ja sit toisessa lukee samassa kohtaa selkää et made in hong kong (ja siinä kolmannessa ei lue mitään eikä sillä oo selässä sitä vinkureikää)

Aarnilintu kirjoitti...

Minäkin osuin muutamalle kirppikselle. Oikeastaan ihan vahingossa, kn olin menossa Wanhan Sataman kädentaitomessuille. Yksi pitkä musta leveähelmainen pellavahame tarttui Säätytalon takaa puistosta mukaan!

Henni kirjoitti...

Se mun vanha on tuotu kuulemma japanista tuliaisena ja siellä tosiaan lukee japan selässä ja on sellanen vinkureikäkin, mutta tosiaan monenlaisia niitä on tullut vastaan.

RillaRuu kirjoitti...

Moikka, ei liity asiaan, mutta blogissani on jotain sinulle :D