tiistai 18. syyskuuta 2012

Pari kirppua :)

Viimepäivinä on tullut taas kierreltyä useammankin kerran kirppareita mutta oma kaappien tyhjäys on aiheuttanut sen että olen ollut äärimmäisen kranttu hankinnoissani. Nämä kuitenkin olen kelputtanut mukaani :) Palikat maksoivat 3,50e osa kerkesi karata jo leikkeihin eli kuvassa ei oo kaikkia :D Poni maksoi 2e ja on minun silmään aika täydellisessä kunnossa. Marimekon Auringonkukkaverhoista pulitin vitosen, samoin tuosta kukkapussilakanasta :)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tiiätkö... Sun blogin "takia" mä taisin hurahtaa My Little Poneihin :)

Linnea kirjoitti...

Voi kateus! Just tuommoisilla palikoilla me leikittiin muksuna, ja oon niitä yrittänyt tuloksetta etsiä kirppiksiltä jo vuosia. Kaikenmoisia muita korvikepalikoita onkin sit tullut kannettua kotiin :)

Seregi kirjoitti...

Kiitos kivasta blogista :) Olen jonkin aikaa fanitellut sun blogia varsinkin sun ihanien kuosien takia. Nyt oli pakko kommentoida, kun näin ihanan ponin :) Olen keräillyt vuosia G1 My little ponyja. Ihailtavaa kirpparionnistumista

Anonyymi kirjoitti...

Pikkuveli täytti juuri 30 ja hän leikki pienenä juuri tuollasilla palikoilla, hieno löytö! Terkuin Teija

iive kirjoitti...

Aika ihanat kirppuostokset!
Mulla on ollut tuollainen poni ja palikat, silloin joskus lapsena ;D
Palikoita olen yrittänytkin metsästää omalle lapselle, mutta huonolla menestyksellä. Muistan vieläkin miltä ne tuntuu kädessä ja tuoksuu puulle <3

Henna kirjoitti...

Just noita palikoita mullakin oli lapsena! Voi kun jostain löytäis, kateellisena katselen, mitä ihanaa ihmiset kirppiksiltä löytää!

Miguel Long kirjoitti...

You should take part in a contest for one of the best blogs on the web. I will recommend this site!

Click Here
Visit Web

Lillian Cruz kirjoitti...

I’d have to check with you here. Which is not something I usually do! I enjoy reading a post that will make people think. Also, thanks for allowing me to comment!

Soundcloud.com
Information
Click Here
Visit Web