sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Huhuut ja muut


Ouluun avataan Sampsukan kotipuoti!
Ensimmäisen kerran puoti on auki keskiviikkona 11.11.2009 klo 16-19
osoite on Pinkelikatu 6A8, 90520 Oulu, Toppila
Tervetuloa!

Olen nyt siis päättänyt ryhtyä pitämään kotipuotia Sampsukalle. Kotipuodistani löydät sampsukan tuotteita pienen valikoiman, mutta tilaamalla tuotteet Sampsukan nettisivuilta saat noudettua kaiken tarvitsemasi varmimmin yhdellä kertaa ja säästät postikulut :) 


Meidän pienessä kodisamme on nyt melkoinen hässäkkä kun kotipuodin tuotteet pitäisi saada järjesteltyä paikoilleen. Kierrätyskeskuksesta tai muualta pitäisi löytää vielä varmaan ainakin yksi hylly tavaroita varten ja rekki johon saisin myynnissä olevat vaatteet esille. Tämä on hyvin hauskaa ja samalla jännittävää! Eniten ehkä odotan suunnittelemiani kankaita kun ne tulevat myyntiin. Miten hykerryttävä ajatus onkaan että kohta saan hypistellä  HuHuuta ja oravia ihka oikeana kankaana!

8 kommenttia:

LAPINKA kirjoitti...

Ihan mainiota!!! Kuulostaa kyllä kivalle. Paljon onnea ja menestystä sinulle toivottelen :)

Hanna kirjoitti...

Minä silloin äänestinkin Ouluun kotipuotia joten kiva, että sellainen nyt sitten tulee :) odotan myös innolla uusia kankaita ja taidan tulla sitten ostoksille tai noutamaan ostoksia teiltä ;)

Nelly kirjoitti...

Wau siistiä, ei voisi parempaa paikkaa olla :)

Hannele kirjoitti...

Jeee. Hienoa!

Tätä onkin jo odotettu pienoinen tovi.

pikkupikkuriikki kirjoitti...

voi kun hienoa ja onnea tuhannesti!!! Voi kun se Oulu on niiiiin älyttömän kaukana täältä katsoen...

Hanna kirjoitti...

Kuulostaapa hienolta! Milloin nuo uudet kankaat ilmestyvät nettikauppaan?

pikkukiiski kirjoitti...

Hupsista olin ihan unhotanut vastata. Ilmeisesti oravia olisi tulossa ennemmin kuin Huhuuta jota vielä valitettavasti joudutaan odottelemaan, mutta tulossa ovat molemmat :)

Ariana Richardo kirjoitti...

Oh my goodness! an amazing article dude. Thank you However I am experiencing issue with ur rss. Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting identical rss problem? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

Website
Information
Click Here