sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Sunnuntain kirpparilöydöt


Tänään tuli taas käytyä kirpparilla ja löysin mukavasti esikoiselle vaatetta ensi kevääksi. Siilipaita oli 1e pilvi- ja norsupaita 0,5e. Liberon uudet sukat 0,5e ja taustalla olevan vihreän 1e maksaneen pussilakanan bongasi mieheni. 


7 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Mulla on tuo samainen pussilakana ruskeana :)

Pikkuviuhti kirjoitti...

Juuri tuumin, jotta onkohan Oulun kirpparit sunnuntaisin auki.Onko ne kaikki, vai vaan tietyt?

Ihania löytöjä olet taas tehnyt!

pikkukiiski kirjoitti...

Ainakin, Paljekirppis, Alppistore ja Aarrearkku ovat auki. Sitten en tiedä ilmeisesti hiukkavaaran laatukirppiskin on sunnuntaisin auki?

kassu kirjoitti...

toi lindexin siilipaita on ihana, meil oli isommalla pojalla just tuon värisenä ja hän rakasti sitä paitaa, nyt se paita oottelee tuolla nuoremman kasvamista.
löytyy siilipaita meiltä myös vihreenä :)

Laura S kirjoitti...

Tahtoo Ouluun kirppiksille - harmi vaan kun ootte siellä Suomen toisessa päässä..

Nipsutin kirjoitti...

Ihania paitoja. =) Kelpaisi meidänkin esikolle.

Ariana Richardo kirjoitti...

An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!

Myfolio.com
Click Here