lauantai 24. syyskuuta 2011

joskus iltaisin..


..tuntuu että on ihan liian paljon ajatuksia että voisi käydä nukkumaan. silloin piirrän ne paperille ja uni tulee helpommin. mikä on sinun tapasi?

11 kommenttia:

Hääräämön Laura kirjoitti...

Ihana piirustus. Mulla on vielä hakusessa tapa saada ajatukset rauhottumaan illalla. Voisin kokeilla piirtämistä. Kiitos vinkistä. :)

Pellavasydämen Mervi kirjoitti...

Luen kirjaa. Se on lähes välttämätöntä juuri sellaisen paljon virikkeitä antaneen päivän jälkeen. Romaania lukiessa pääsee pois omista ympyröistä ja uni tulee yleensä heti. Ei saa olla liian jännittävä kirja, sillä se pitää lukea kerralla loppuun ja yöuni on pilalla. Mutta sellainen tavallinen, vähäeleinen sopii unikaveriksi parhaiten.

Maikki kirjoitti...

sama mulla... mä luen. En enää osaa laittaa nukkumaan ilman kirjaa :) Upee piirrustus! Näkee että siihen on purettu äidin huoli ja työ kolmesta poikasesta <3

Sari76 kirjoitti...

Hieno piirrustus! Itse virkkaan tai kudon, jos en saa unta :)

Caorann kirjoitti...

Täällä kanssa kirja on kaverina lähes joka ilta nukkumaan mennessä. Piirustus on kyllä hieno!

kewa kirjoitti...

ihana piirrystys, univaje on täällä hetkellä niin suuri että kohta nukun jo seisoessa;) (huhhh miten vaarallinen autokuski olen) mutta kyllä minulla päässä pyörii ompelu ja tilkkutyö ideoita aina vain;)

AnniKa kirjoitti...

Mitä milloinkin..Yleensä näitä kahta ensimmäistä: Mietiskelen uusia ompeluksia/käsitöitä. (Ja ne edistyy ajatuksissa oikein joutuisasti.) Tai toisena mietiskelen työasioita(jotka pitäisi osata jättää töihin) siis teen seuraavan päivän töitä ajatustasolla...joskus siinä menee koko yö vain mietiskellessä! :( Kolmantena luen jotain aikakausilehteä, kuten Kodin Kuvalehteä. Ja muita ovat: Roikun netissä-luen blogeja tai fb:ssa tai kudon-yritän kutoa.

Gabriella Jackson kirjoitti...

I’d have to check with you here. Which is not something I usually do! I enjoy reading a post that will make people think. Also, thanks for allowing me to comment!

Forums.prosportsdaily.com
Information
Click Here

CorySteeves kirjoitti...

I discovered your blog site on google and check a few of your early posts. Continue to keep up the very good operate. I just additional up your RSS feed to my MSN News Reader. Seeking forward to reading more from you later on!…

Conifer.rhizome.org
Information
Click Here

Jery Fox kirjoitti...

Information
Click Here
Visit Web

I was very pleased to find this web-site. I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

RalphSelton kirjoitti...

You made some decent points there. I looked on the internet for the issue and found most individuals will go along with with your website.

Click Here
Visit Web