torstai 12. tammikuuta 2012

Inkkaripotkarit :)
Sain tänään tämän retron joustiksen Tikbumsa blogin pitäjältä, hän ystävällisesti auttoi minua hoitamalla poikiani sen aikaa kun minulla oli opiskeluhommia. Potkarin kuosi muistutti mielestäni intiaanien tiipii-telttoja, en kyllä tiedä miksi, varmaan aika kaukaa haettua mutta silti tuli halu aplikoida siihen inkkari. Koskaan en ole tainnut käyttää kangasta yhtä tarkasti loppuun kun näihin potkareihin. Jatkoin haalaria sekä ylä- että alapäästä mutta onneksi joustofrotee on saumojen suhteen armollinen!

today's sewing's for my baby :)

7 kommenttia:

Kerttu kirjoitti...

Ihanat! Puet aina lapseni niin suloisen värikkäsiin, tykkään :)

kewa kirjoitti...

voihh ja voihh, mielettömän mahtavat pöksyt!!! katsoin ekasta kuvasta että jokut retro finnwear tai tutta potkarit taas olet löytänyt! kadellisena myös aina katselen tuttia pikkuisella, miten ihmeessä sais sen meidän huuto-ukon huoliman tuttia??? olen jo melkein luovuttamassa, toiset tässä iässä ovat hoksanneet mutta tämä ei;)

pikkukiiski kirjoitti...

Meillä esikoinen ei meinannut huoli tuttia ei niin millään mut ahkeran markkinoinnin seurauksena se alkoi kelpaamaan joskus 4kk iässä mut sit mielenkiinto loppui 10kk vanhana mikä oli ihan hyvä. Keskimmäiselle hain tutin jo ekana yönä ja se kelpas heti, otin tutin pois 1v mutta nyt pikkuveljen myötä tutti on tullut takas. Tälle pienimmälle jouduin kans markkinoimaan tuota matolaatikkoa (kuten armas keskimmäiseni tuttia kutsuu) kans hyvän hetken mutta nyt onneksi jo kelpaa.

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten suloset potkarit!

Suvi kirjoitti...

Aivan ihanat potkarit! :) Minä kans katoin eka että varmaan jotkut retrot oot löytänyt, mutta olikin oma ompelus, wau! :)

Mieli kirjoitti...

Aivan ihanat! :)

*marjuska* kirjoitti...

Tosi kivat! Tiipiit tulee mullakin mieleen. Noi kolmiot vihreellä olis niinku tiipiit ruohikolla. :-D