perjantai 6. tammikuuta 2012

vanhan topin tuunaus :)Olen ostanut tämän topin kirrparilta silloin kun asuttiin vielä rovaniemellä, eli tosi kauan sitten. Se oli jo silloin vähän turhan lyhyt ja vähän leveä mutta sittemmin se kävi liian lyhyeksi (vaikka minun päälläni ehkä ei niin leveäksi :D ) ja joutui tilkkulaatikkoon odottamaan jatkokäyttöä. Tänään kaivelin resoreita ja sain ajatuksen kokeilla vähän tuunata hyvin yksinkertaisesti tuota paitaressua ja hyvä tuli :) (sovituskuva on ei-niin-hehkeä flunssanjälkeinen kotiäitilook..)

My old tank top which I have bought from flea-market several years ago have been waiting inspiration in my patch box. Now I make just a few chances and it is again wearable :)

11 kommenttia:

Hilla kirjoitti...

Tosi kiva tuunaus! Itselläkin olisi muutama paita/toppi joka on hieman liian lyhyt. Niistä voisikin tuunata näin vähän pidempiä. :)

Tiina kirjoitti...

Tosta ihanasta yläkuvasta puuttuu vain yksi asia, herra keskimmäisellä taiteilijalla pitäis olla jotain maalausjäyniä menossa ;D

Mirka kirjoitti...

Tosi kiva tuunaus ! :)
Olenkin miettinyt miten vanhoja syystä tai toisesta liian lyhyeksi jääneitä toppeja voisi hyödyntää.

Kerttu kirjoitti...

Wau täähän on hyvä idea pidentää toppeja. Pitääkin kokeilla.

Katja kirjoitti...

Kerrassaan loistava keksintö!

Virve kirjoitti...

Tosi hyvä idea! Itsekin harrastan vaatteiden tuunailua ja tämä menee varmasti kokeiluun!

Laura Vikiö kirjoitti...

Onpas se soma sinun päälläsi. <3

Minnikki kirjoitti...

Tosi hyvä idea! Itselläni on sellainen ongelma, että kaupan yläosat, joissa menee "rinnan alla" jokin juttu, asettuu minulla aina rinnan päälle, joten ei muuta kuin tuunaamaan vanhoja paitoja. =)

Miina kirjoitti...

Hieno on! :D Tarttee kokeilla. ;)

Pilvi kirjoitti...

Kas niin, eilen juuri mietin lyhyiden paitojen pidentämistä, mutta jäin vähän empimään, kun ajattelin että tuleekohan niistä kuitenkaan pidettävän näköisiä. Nyt sinun esimerkin innoittamana ehkä oikeasti uskallan kokeilla! :)

Tykkään lemmikkikuosista ihan hirmuisesti! Ostan heti jos joku alkaa sellaista valmistaa ja myydä!

Indi Host kirjoitti...

Spot on with this write-up, I truly think this website needs much more consideration. I’ll probably be again to read much more, thanks for that info.

Website
Information