perjantai 26. helmikuuta 2010

aamun omppurosvot!
ihan pikaisesti vain tänäaamuna tuli mieleen hassuja otuksia, omppurosvoja. ei nyt mitenkään loppuunasti ajateltu kuosi mutta ihan hauska siitä tuli kai :)

10 kommenttia:

PRINSESSATRIO kirjoitti...

Tosi kiva! Ja ihanat värit...

Hantta kirjoitti...

Muuten kiva mut toi syövä otus on jotenkin pelotta :)

tiklu kirjoitti...

Ihania! Nämä olisi tosi makeita leikki-ikäisten riiviöiden päällä =)

Annika kirjoitti...

Hih, nyt vasta tajusin että oravat ja huhuu ovat sinun suunnittelemiasi! (kiva kun olet ne tuohon sivuun listannut) Meillä poika kulkee oravavaipoissa ja huhuukin odottelee ompelijaansa, kunhan keksisi miksi se haluaisi itsensä ommeltavan... :D

_Aatuska_ kirjoitti...

Hauska kuosi on tuokin. Niin kuin nuo kaikki!
Miten sinä nuo kuosit toteutat? Piirrätkö ensin ja skannaat sitten? Millä ohjelmalla? Mielenkiinnosta kyselen...

Sinun pitää tehdä jonkun firman kanssa diili noista sinun kuvistasi, että niitä saisi valmiina brodeerauskuvina. Ne kaupoissamyytävät kun on niin tylsiä ja brodeeraavaan koneeseen ei ihan kaikilla ole varaa.

hanna kirjoitti...

Ai että sää taiot näitä kuvituksia näppärästi! :) Siis tosiaan onko nuo kaikki (tuossa reunassa) sun suunnittelemia joista on jo kankaita?

pikkukiiski kirjoitti...

:) ei noista kaikista sentään vielä kankaita ole, mutta ehkä joskus. Tällä hetkellä on tuo huhuu ja oravat ihan oikeana kankaina. Pupumetsää ja helikopterilijonaa on tulossa keväällä sampsukalle.

toivottavasti joskus niitä on ihan oikeasti noin paljon ihan oikeina kankaina (;

pikkukiiski kirjoitti...

niin ja aatuska, minä tosiaan piirrän ensin kuosit käsin, scannaan ne sitten konelle ja väritän. Ohjelmana olen käyttänyt tässä koneen mukana tullutta adoben photoshop cs2. Tiedän että on olemassa myös paljon parempia ohjelmia kuosien suunnitteluun mutta toistaiseksi minulle riittää tuo kun kerta piirrän kuosit käsin enkä koneella :)

joska kirjoitti...

Ihanat värit näissä ja kiva kuosi. :)

Hanna kirjoitti...

mää tykkään näistä!! :)

ihana tuo kavereiden pyöreys ja mörköjä! noom noom!