lauantai 20. helmikuuta 2010

Kangasjemman tuhostusta ja kirppuja

Kierrätyskeskuksessa oli froteepyyhkeitä 0,05e/muovikassillinen niin otin asiakseni ommella vähän lisää imuja vaippoihin. koska ne pyyhkeet oli aika ällön harmaita niin tongin tilkkulaatikostani sopivia pikkutilkkuja ja muuhun käyttöön liian ohkaiseksi kuluneita tyynynliinoja imujen päällimateriaaliksi, heti paljon kivempia (:


Sisätaskuja kierrätysmateriaaleista. Tuo kukkafroteeta oleva on kirpparilta otatästä-kopasta ilmaiseksi mukaan poimitut jonkun itsetekemät hassunmalliset housut. Jouduin vähän kokoamaan sen osista mutta sain kankaan riittämään jopa niin hyvin että jämäpaloista saisi varmaan koottua vielä yhden nb-kokoisen vaipan. Pöllökuvioinen on myös kirpputorilta hankittu lasten gollege-paita jota ei tullut käyttyä sellaisenaan leveän mallinsa vuoksi. Minusta siitä tuli ihan hurjan suloinen näin vaippana ja tuleepahan sitten käytettyä (:


Iialleni löytyi tälläinen ihana pilvibody 0,50e olen aiemmin löytänyt tätä koossa 86cm ja se on vielä liian iso mutta tämä 74cm on oikein sopiva tällähetkellä käytettäväksi (:


aikas vastustamattomia froteepotkareita tuli vastaan 2e/kpl ja sitten vielä tuota söpöä perhoskuosia oleva Tutan paita 0,50e ♥Kierrätyskeskuksesta löytyi vihdoin sellaisia naisten kaavoja joista voisi koittaa muokata sellaisen itselle sopivan kevättakin (: Lisäksi löytyi lasten neulelehti. Kaavat ja lehti 0,20e/kpl

6 kommenttia:

Iita kirjoitti...

Ihana tuo pöllövaippa! Tosi hyvä idea käyttää printtipaita vaipaksi! Nuo imutkin ovat tosi herkkuja, paljon kivempia kuin pelkkä frotee!

n i n n u kirjoitti...

löydät kyllä ihailtavan hyvin noita aitoja vauvaretroja. täällä etelässäpäin ei kyllä tule vastaan kuin tosi harvoin.

Nipsutin kirjoitti...

Kivoja löytöjä ja hienot vaipat. =)

Mimura kirjoitti...

Teet kyllä mahtavia löytöjä kirpparilta :) Kestovaippojen teko vanhoista vaatteista on kivaa, kun voi ihastella lempparikuosia vielä uudessa "tehtävässäänkin!" :)

Annika kirjoitti...

Ihanaisia vaippoja! Ja voi, minäkin haluaisin löytää kirpparilta kivoja kaavoja..

Anu kirjoitti...

Löytäisipä itse vuodessa noin paljon ja noin upeita kirppisostoksia! Ihania!