torstai 4. helmikuuta 2010

Rokkibambi ja sen rauhalliset kaverit (;


Minäpä jatkan taas heti näin aamusta "pöytälaatikon" kuosijemman esittelyä. Minulla on ollut siellä piilossa tälläinen rokkibambi. Eilen puuhastelin siihen sitten muutaman vähän rauhallisemman väriyhdistelmän kaveriksi.

10 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

tää menee nyt ihan mahdottomaksi!!

rokkibambiraitasukka on super suloinen! :)

mistä mä saisin rahaa näiden painamiseen!!:D

Mustikoita Puolukoita .. kirjoitti...

Vihreä sininen ja keltainen vetosi minuun. Nyt äkkiä näitä kankaiksi.. meillä bodyn käyttö loppuu joskus vuoden sisällä varmasti viimeistään mutta nämä kelpaisivat jopa isommillekin lapsille paitaprinteiksi. Ihania :)
Onneks jotkut osaa, itsellä tuo luovuus kädentaidoissa on vähän huonompi. Hih.

Anis kirjoitti...

Voih, bambit on mun suokkareita :)

dibsukka kirjoitti...

Aivan upeita kuoseja!!

Vaaleanpunaisen Bambin ostaisin missä muodossa vaan!!

TaiNa kirjoitti...

Voi että nää sun kuosit on IHANIA! Nyt heti tarjoat näitä johonkin (Myllymuksut??) että saadaan tilata kankaita ja paitoja. :D

pikkukiiski kirjoitti...

Hih, mun pitää varmaan alkaa tyrkyttää itteeni johonkin :) Oon vaan niin äärettömän huono siinä! Mutta kiitos ihan hirmuisesti kaikille kannustuksesta. Minäpä koitan kokeeksi laittaa johonkin vähän sähköpostia :)

Annika kirjoitti...

Ihania! Miun suosikkeja olis ruskea ja keltainen. :)

pikkuriikki kirjoitti...

Moi! Tuo alemman postauksen puu juttu on kyllä mun suosikki..illalla sitä viellä minäkin mielessä pyörittelin...onhan sulla valmista kanavaa siitä Sampsukasta eikös joo ja tarjoa ihmeessä kaikkialle mitä vaan keksit..puusta jos jättäis valkosen pois ja laittais vaikka vihreän eri sävyjä ja rungot vaikka ruskeella tai kelta oranssin eri sävyjä ja siis ei valkosta..

PRINSESSATRIO kirjoitti...

Apua!!! Ihana!

Hanna: paljonko se painatus oikein maksaa jos laitettais yhteiskeräys ;) Tahtoo näitä kuoseja kankaisiin!!!!

pikkukiiski kirjoitti...

yhteiskeräys :')Kiitos pikkuriikki vihjeestäsi. Minäpä koitan samantien. Tuo voikin olla tosi mahtava idea vähän keventää tuota valkoisen kontrastia kuosissa!