torstai 18. helmikuuta 2010

kyyhkysiä


Koitin vaihteeksi suunnitella jotain kaksiväristä kuosia. Mutta en tiedä, pitäisikö sittenkin olla enemmän värejä ja muita elementtejä, onko tälläinen kuosi yksinkertaisuudessaan tylsä?

9 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Ei minun mielestäni ole tylsä. Ylimmäinen (yllätys yllätys) ruskeavalkoinen minun suosikkini!

Ilona kirjoitti...

Muistuttaa paljon muutaman vuoden takaista Tutan kuosia, josta pidin tosi paljon. Tuo ylimmäinen on ehdottomasti minun suosikkini, keltainen resori on tosi hyvä!

Sande kirjoitti...

Kivaltahan tuokin näyttää. Ja tuollainen kuosi olisi siinä mielessä hyvä, että se kävisi sekä aikuisten että lasten vaatteisiin.

PRINSESSATRIO kirjoitti...

Ei ole yhtään tylsä! Lintu voisi olla ehkä vielä vähän retrompi ja yksinkertaisempi....mutta noinkin ostaisin taas kerran!

Oletko muuten lähettänyt johonkin noita kuoseja näytille??? Onko toiveissa siis kankaita ;)

tiklu kirjoitti...

Tuo ylin, eli ruskea, on tosi hieno. Tuosta olisi ihana saada vaikkapa tunika meidän 3-vuotiaalle! Ja pojalle sopisi vaikkapa tuo vihreä t-paitana.

Minäkin kysyn, onko sulta tulossa näitä joskus kankaana? Ovat niin ihania? Sulla hetki sitten ollut leijona-kuosikin oli tosi upea! (meillä asuu kotona leijonafriikki...)

pikkukiiski kirjoitti...

Minä olen neuvotellut asiasta itseasiassa muutamankin eri tahon kanssa. Ilmoittelen heti kun tiedän niin tänne vinkkiä siitä mistä kankaitani löytyy jos jokin kuosi pääsee tuotantoon saakka (: Sampsukalla on ainakin tulossa yhtä suunnittelemaani pupukangasta ilmeisesti tässä kevään aikana (;

AnniP kirjoitti...

Ei ollenkaan tylsää, minä ainakin olen yksinkertaisten ystävä! Ruskea, vihreä ja keltainen suosikkipohjavärejä.

pikkuriikki kirjoitti...

yksinkertainen on kaunista ja eriväri kanttaukset tuo valmiiseen vaatteeseen lisäväriä..niinku kuvasta näemme...yllätys yllätys mun suosikkeja näistä onkin punanen ja turkoosi...

Emilia kirjoitti...

Voi jukupekka, olen pakosta joutunut olemaan tovin blogitauolla valtavien työkiireiden vuoksi ja mitä tänne on tulutkaan!!!
Aivan uskomattoman ihania kuoseja sulla <3
Olet ollut mielessäni kuvitusasioissa juurikin, palataanhan joskus asiaan!?