perjantai 5. helmikuuta 2010

tuli käytyä vaihteeksi kirpparilla ja kierrätyskeskuksessa :)Ihanaa arabian sirkkua 11e yhteensä 3kpl kahvikuppeja ja lautaset sekä iso tarjoilulautanen ♥ Ei mielestäni kovin pahan hintaisia mielestäni ihanuuteen suhteutettuna :)

Kierrätyskeskuksen ostokset huimaan 0,45e yhteensä :) Iljalle varahaalari, söpö pannunmyssy, käsipyyhe ja Nikolaille kahvinkeittoleikkiin kannu ja kaksi kuppia ♥ ♥ ♥

5 kommenttia:

Hantta kirjoitti...

<3 love <3

Anis kirjoitti...

Aivan ihanat nuo arabian astiat ♥

Mustikoita Puolukoita .. kirjoitti...

Siis et usko että mie just tajusin kuka sie olet :) :) Kurkkaapa meidän sivuja, hoksaatko kuka mie olen :) :) Viimeistään tuo sun toinen blogi " ilmiantoi " sut ja nuo vaatetuunaukset.. heipä hei vain =D ja ihan vahingossa ku tän blogin bongasin

Marjuli kirjoitti...

Ei hitsi, pyörittelin tänään ihan samanlaisia Arabian puurolautasia käsissäni ja mietin, ostanko vai en. Jätin ostamatta kun olivat aika naarmuisia. Ja tämä siis Rovaniemellä, etteivät olleet siis samoja yksilöitä jotka sulle päätyivät :)

Mustikoita Puolukoita .. kirjoitti...

Meinasin kysyä että vielä täällä asutte ku eihän täällä ole kierrätyskeskusta mutta sitten bongasin tuolta profiilista nykyisen teidän paikkakunnan. Kiva kun löysin blogisi ja kuulen teidänkin elämästä jotain vaikkei enää tuskin livenä tulla näkemäänkään, ehkä ;) Mistä sitä koskaan tietää :)