perjantai 26. helmikuuta 2010

värikkäät banaaniapinat
kokeilimpa sitten myös lisätä väriä apinoiden taustalle :)

9 kommenttia:

made by KA kirjoitti...

Tykkään! Luulin jo eksyneeni väärälle sivustolle, kunnes tajusin, että olet vaihtanut blogin tyyliä! ;) Kiva sekin! :)

pikkukiiski kirjoitti...

Joo tänään aamulla siistin tätä hieman kun nyt olen esitellyt noita kuosisuunnitelmia niin ajattelin että vaalea yksivärinen tausta on parempi ettei yleisilmeestä tule kovin sekava :)

ja muutenkin kevättä kohden kun mennään niin valoisampi ilme on mielestäni kivempi ♥

PikkuHoo kirjoitti...

Sullahan tulee näidä printtejä melkoisella vauhdilla :) Oli mukava lukea, että tuotantoon astikkin on päässyt jo jotain :) Toivottavasti vielä lisääkin pääsee kankaaksi asti sen verran kivoja ovat kaikki.

Susanna kirjoitti...

Hyvältä näyttää sekä valkoisella että värillisellä taustalla, ainut mikä minulle hyppää vähän silmille on tuo punaisella taustalla oleva.Ihanannäköistä olisi tämäkin kankaana :)

pikkuriikki kirjoitti...

voi että... on niin ihania täällä...ja kaikki...mulla ollu taas niin kiire ja töistä väsy etten oo muutamaan päivään käyny..ompa ihanuuksia..toivon edelleen et oravat pääsis joustikselle ja ihanaa et se pupujuttu tulee kumminkin velourille..taisit mainita..tää apina on kans aikas ihana ja sit ne karkkikaupan kissat ja 2 kissaa...

tiklu kirjoitti...

Apinat valkoisella ja oranssilla taustalla on söpöjä=) Punaisella ja vihreällä taustalla olevat jotenkin sattuu silmiin, liian räikeitä.

Ansku kirjoitti...

Aivan ihania nämä sinun kuosit! Odotan innolla että pääsee kankaaksi asti :) Tuo sivupalkissa oleva kissakuosikin on NIIN hieno!! Ja blogisi uusi ilmekin on kiva :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olen aina välillä käynyt kurkkimassa hienoja tuotoksiasi. Nyt ajattelin ilmaista mielipiteeni, eli hienoimmat kuosit mielestäni ovat se puu ja linnut, nallet sateenvarjoineen ja maisema (mustavalkoisena) Noissa on jotakin uutta. Samaa toistavat kuviot, kuten se helikopterileijona ei niin sytytä. Oon nyt muutenkin järjestäen alkanut kyllästymään smofolkiin yms. Ja ne (jää)karhut ja karkkikissan haluaisin nähdä mustavalkoisina. Joko mustaa/valkoista tai sitten maanläheisiä värejä, niin kelpaa mulle:)
Ihana on kyllä käydä täällä aina urkkimassa!

pikkukiiski kirjoitti...

Kiitos taas kommenteista (: Parannus ja kehitys ehdotukset on aina hyvin tärkeitä minulle joten kiitos niistä. Ihanaa kun jaksatte kirjoittaa kommentteja ♥ Yksin jos näitä pyörittelee niin se ei ole läheskään niin mielenkiintoista kuin silloin kun ajattelee et voi jakaa ne muiden ihmisten kanssa (: