keskiviikko 18. elokuuta 2010

jääkarhuja ♥
mikähän siinä on että mitä isommaksi lapsi kasvaa, sitä vaikeampi siitä on saada asiallista kuvaa :D


Ilja-agentti selvittämässä mikä kaapissa rapisee :)Kun sain kerran edelliset murut ommeltua niin sain hyvällä omallatunnolla tilata tätä täysin sydämeni valloittanutta Jääkarhu-neulosta ♥ 
Olen rakastunut! Tätä pitää ehkä tilata vielä vähän lisää vauvallekkin ja poikien myssyihin. Tilasin nimittäin vain 70cm ja se riitti juuri ja juuri poikien huppareihin.

11 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Olen huomannut saman tuossa kuvaamisessa - kolmevuotiaasta on jo melkein mahdotonta saada julkaisukelposta kuvaa, kun alkaa esittämään ties mitä heti kun kameran ottaa esiin ja pukee uuden koltun päälle. Olen alkanutkin tekemään niin, että otan mukamas kuvan ja sanon että kiitos se oli siinä, ja jatkan sitten vaivihkaa hetken päästä zoomailua. Lapsi alkaa leikkimään normaalisti, ja silloin nappaan sen julkaisukuvan. ;)

kewa kirjoitti...

Voi kääk miten ihana!!! Ajattelinkin kysyä miten paljon tilasit että huppariin riitti. Tosiaan meikäläisen saumuri sanoi sopimuksen irti;( Ei ole kyllä varaa osta uutta... siihen summan verrattuna se Muru kankaan metri- hintakin on pieni. Olet tehopakkaus: ompelet ja blogaat ka kiertelet kirppiksia, paljon saat aikaiseksi (kade)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan hupparin oot tosissaan ommellu! Kangas on suloinen... Pakko kysyä, mistä kirpparilta päin maata löydät kirppareita, joilta voi tehdä noin ihania kangaslöytöjä ja vielä tuollaseen hintaan? :) Edelliseen postaukseen liittyy siis lähinnä. t.innokas (kirppari)ostelija&ompelija :)

Anonyymi kirjoitti...

ja edellisessä kommentissa yksi ylimääräinen "kirpparilta"-sana..

minttu kirjoitti...

Tosi kiva huppari! Tuo ruskea sopii hyvin jääkarhu-kankaaseen.

Tia kirjoitti...

Tosi kiva, mä en oo viel tutustunu noihin muru-neuloksiin ollenkaan...

Jonna kirjoitti...

Ihana ihana ihana! :)

pikkukiiski kirjoitti...

Niin ja tarkennukseksi vielä että tuo 70cm kangasta riitti kahteen huppariin. Ilja oma on noin 90cm ja Nikolain huppari noin 100cm :)

Kirppistelijälle, pääasiassa Oulussa tulee kirppisteltyä.


Kewa ♥ Lähden yleensä käväisemään kirpparilla kun haluan saada pojat, tai ainakin toisen nukkumaan kunnon päiväunet rattaissa :) Isompi ei enää yleensä malta nukahtaa päiväunille mutta hän onneksi tykkää myös kirppistelystä..ainakin jos on hyvä eväät mukana ;)

Pintse kirjoitti...

Aivan ihana huppari! Millä kaavalla tuo on tehty vai onko ihan omaa käsialaa?

pikkukiiski kirjoitti...

otin mallia huppareihin pojille sopivista paidoista, eli kaavaa ei ollut :)

Vekarana kirjoitti...

Ihania Muru kankaita.Ja kuvaaminen on todellakin haastavaa :)