maanantai 16. elokuuta 2010

Muruja pojilleTänä aamuna huomasin että yöt alkaa olla jo oikeasti kylmiä ja aamut viileitä. Syksy saapuu sittenkin. Niimpä sain aikaiseksi käydä ostamassa sopivan väristä resoria aikoja sitten tilaamiini Muru-kankaisiin. Resoriostoksilla tarttui mukaan myös tuo vaaleansininen trikoo, en voinut vastustaa, se oli ihanaa! Sarjatyönä ompelin sitten molemmille pojille huppareita. Ne kun ovat niin käteviä syksyllä ja talvella, suojaavat korvia ja niskaa tuulelta.

8 kommenttia:

LAPINKA kirjoitti...

Ihania!! Varmasti ovat mukavia päällä :) Itsekin tykkään, että huppu on kiva, kun se suojaa mukavasti. Ja tuota turkoosia trikoota on minullakin iso pala. En ole siitä vaan vielä mitään ehtinyt tekemään. Hyvän näköinen olisi näköjään myös hupparina :)

Johanna kirjoitti...

Jestas miten ihania!!

Tiina kirjoitti...

Onpas nättejä kankaita, en ole tuollaisista muruista varmaan ennemmin kuullutkaan.. muutenhan mulla olisi noita kankaita jo! ;D

iolePiole kirjoitti...

Voi mtien on suloisia <3 Sun aikaansaavuutesi on kyllä kunnioitettavaa ja mielikuvitus ja kekseliäisyys aivan omaa luokkaansa :) <3

Sani kirjoitti...

Noi muru neulokset on niin ihania <3.

Hienot on hupparit!!!

Ilona kirjoitti...

Ihania huppareita! Mistä löysit tuota turkoosia? Minusta se näyttää Nanson kuosilta.

pikkukiiski kirjoitti...

Ilona, Nansoksi minäkin sitä veikkailin. Löytöpalan palalaarissa sitä oli pieni palanen joka maksoi 3e

Nipsutin kirjoitti...

Tein juuri eilen tuosta samasta turkoosista kankaasta vaipan. =) Ihana kangas, ostin jokin aika sitten paikallisesta pikkuliikkeestä. Siellä ainakin myydään suurimmaksi osaksi juuri Nanson kankaita.