perjantai 6. elokuuta 2010

puupalikat ja kuminorsu yhteensä 0,05e kierrätyksestä


Iljalle paita ja pupu molemmat 1e taustalla oleva pussilakana kierrätyksestä 0,05esuloinen eläinkirja, meillä molemmat pojat tykkää vielä enemmän tälläisistä katselukirjoista joihin saa sitten höpöttää omat tarinat :) 0,50euudet hahtuvapöksyt kirpparilta 0,50eihana marimekon paita löytyi kirpparilta 0,20e hintaan. siinä oli edessä tahroja joita koitin ensin poistaa, poistaminen ei auttanut joten hihoista ja etukappaleen puhtaista osista tuli pieni sisävaippa. puhdas takakappale odottaa vielä käyttöä.kierrätyskeskuksesta 0,05e/kpl ruskea raitapaita on tuunattu pienentämällä aikuistenpaidasta ja sininen marimekon paita on kavennettu siten että sijoitin myös hihat uudestaan, lyhyestä ja leveästä tuli sopivan pitkä ja kapea :)


lisää paitoja Nikolaille sydän t-paita 0,50e ruskea froteepaita 1,50e ja ruskea raitapaita 1e

5 kommenttia:

PaaPii kirjoitti...

Kivoja kirppistelyjä :)

Hantta kirjoitti...

vitsi mitä löytöjä...

zanne kirjoitti...

Siis teilläpäin kirppikset ovat oikeasti ihan sika edullisia! Ei täälläpäin noin paljon ihan noin edullisia löytöjä tee.

Toi pupu taitaa olla Dick Brunan Miffy pupu.

n i n n u kirjoitti...

Kllä ihmettelen että jossain myydään viidellä centillä oikeasti hyvää tavaraa.
Täällä kierrätyskeskus on halvin, mutta ei sieltä sentään mitään noin halvalla saa.

pikkukiiski kirjoitti...

Mä tykkään kyllä tuosta Oulun kierrätyskeskuksesta. Siellä on oikeasti ymmärretty miten saadaan tavara kiertämään. Normaalisti siellä on vaatteet 0,20e ja tekstiilit 0,05-2e . Silloin kun siellä alkaa olla ylitarjontaa niin ne laittaa kaikki 0,05e. Onhan siellä toki sellaistakin mikä ei kelpaa kenellekkään edes ilmaiseksi mutta välillä sieltä löytää kyllä oikeestikkin tosi hyvää ja laadukasta tavaraa.