tiistai 17. elokuuta 2010

kirppariostoksia vaihteeksi

Taas on useampana päivänä tullut käytyä kirppiksillä ja jotain on tarttunut mukaankin. Ensimmäisenä nämä ihanuudet Familonin kukkatäkki 2e ja hurjan suloinen vanha Aasi 2,5oe (korkeus noin 40cm)


Nikolai sai puisen pikkuauton 0,20e ja Ilja vasaran 0,10e


Punaisia

Nikolaille Marimekon raitapaita 0,50e , punapilkullinen joustava kangas 0,05e, virkattu punainen tyynynpäällinen 0,20e, vauvan sukat 0,10e, vauvan tumput 0,10eSinistä vauvalle, suloinen villatakki 0,50e ja marimekon kukkabody 2e


Poneja Nikolain ponilaumaan, yhteensä näillä kaveruksilla hintaa 0,60e. Tänään katsoin kirpparilla että siellä olisi ollut taas yksi ihana mutta en minä sentään kahta euroa vanhasta ponista maksa!


kierrätyskeskuksesta ihanat kankaat yhteensä 0,10e :)


L-kokoisia sivunepparillisia bambu-sisätaskuja. Minua on laiskottanut ihan hirvittävästi ommella noita joten ostin sitten kirpparilta niin ei itse tarvi. Ipanat merkkiset vaipat vihreä ja keltainen maksoi 2e/kpl ja viininpunainen + ruskea olivat 1e/kpl , siilikuvioinen maksoi 2e Olen tyytyväinen ja niin on Iiakin, hyviä yövaippoja!


vähän päivitystä imu-varastoon. Iljan yövaipat olivat kipeästi ohkaisten ja hyvin imevien imujen tarpeessa ja kierrätyskeskuksesta 0,05e löytynyt iso paksu flanellilakana oli oikein hyvä siihen tarkoitukseen. nopeasti surautin saumurilla tälläisen imukasan :)

14 kommenttia:

Tessa kirjoitti...

Voi että mitä löytöjä taas! Tuo täkki on aivan ihanin<3
Ja sulla on ihana blogi, päivittäin käyn katsomassa päivityksiä!

PaaPii kirjoitti...

Kivoja! Tuo aasi on ihan paras!!

Iitu78 kirjoitti...

Siis jestas millä hinnoilla.. :D Ihania löytöjä kyllä! Tuo Familonin täkki on aivan MAHTAVA!!! Hyvä toi sun kommentti "en minä sentään 2 e vanhasta ponista maksa.." -katoin just kirpparilla, hinnat oli 6-7 e :D vähän eri hintaluokkaa teillä, oispa täälläkin tuommoiset hinnat! :)

kewa kirjoitti...

On kyllä hyvät hinnat teillä ja hyviä löytöjä tehnyt taas!!! Täkki on upea, miten kyllä ne värit on säilynyt niin hyvin, nykyaikaiset haalistu liian nopeasti ja muutenkin vähävärisiä;(

Sokrutin kirjoitti...

Ihana Aasi. Olis lähtenyt meillekkin! :) Ja tuo virkattu tyynynpäällinen.

tintti kirjoitti...

Aivan ihana täkki, mulla on samanlainen oranssin sävyissä, mutta tuo sinun näyttää raikkaammalta. Ja juuri tuollaisen puisen Jukan pikkuauton näin osto-ja myyntiliikkeessä 6 euron hintaisena! Kyllä teillä päin on hinnat kohdallaan, missä sitten asutkin ;)

pikkukiiski kirjoitti...

Minullakin on tuota samaa kuosia sellainen keltasävyinen vauvanpeitto mutta tuo vihreäsävyinen meni kyllä ihan ykkössuosikiksi täkkien kesken :)

Iitu78 5-6e! oho, ompa tosiaan sielläpäin ponit hinnoissaan! Minä kun ajattelin tosiaan että se 2e oli jo vähän liioiteltua kun kysymyksessä oli kuitenkin ihan tavallinen leikitty poni :)

Anonyymi kirjoitti...

Uh, olen kateellinen! Missä päin Suomea oikein kirppistelet? Pitää suunnitella lomareissua, tai jotain. Täällä Tampereella hinnat on ihan jotain muuta...

Sanna

pikkukiiski kirjoitti...

Oulussahan minä pääasiassa ja joskus satunnaisesti Etelä-Pohjanmaalla :)

n i n n u kirjoitti...

Minulla oli lapsena samaa kuosia oleva täkki, se oli lastenkokoa.

Carula Q kirjoitti...

Wou, ihania kaikki. suosittelen tuota aasia ja täkkiväritystä johonkin kangashaaveeseesi, näyttää niin namilta.

zanne kirjoitti...

Tosi edulliset vaipat!!
Ja 2e ponit on vielä ihan edullisia, jos ovat siis aitoja Hasbron poneja.
Kurkkaapas Huutonettiin millä hinnoilla siellä poneja myydään, eipä tuo 2e siihen nähden mikään paha hinta ole...

pikkukiiski kirjoitti...

Jessus mitä hintoja tuolla huutiksessa, olin pudota tuolilta kun huomasin että tuolla varastossa lojuvat mukit taitaa olla keräilykappaleita O__O onneksi en ole laittanut kirpparille!

Anonyymi kirjoitti...

Apua, siis ihania! Mistä ihmeestä ihmiset löytää näitä ihanuuksia?!
Toi peitto oli niin ihana ja noi lelut ja kankaat ja kaikki!!!
Ja kankaatkin ihan tappavan halvalla. :-o Ite viimeks kirpparilta olisin löytäny ihanan kierrätyspussilakanan, mutta se oli aika kauhtunu ja hintaa vitonen, ihan yli mielestäni..