keskiviikko 22. syyskuuta 2010

jotakin kirpuilta

Keltainen lintukuvioinen froteehaalari, tässä kulumaa polvissa ja varpaissa mutta ihan liian suloinen että olisin voinut olla ostamatta 1e.  Laput olivat kuluneet niin etten saanut luettua kenen valmistama tai mitä kokoa mutta veikkaan että 80-90cm, ajattelin tuunata tämän nepparilliseksi takiksi Iljalle. Kuvassa myös vauvalle sukat 0,20e


55cm trikoohaalari vauvalle 0,50e ja sydänpotkarit 0,50e sydänatomeja 1e


lämpömittari, kisukuvioinen, ihan ♥ 0,50e


0,50e keltainen hylly johon ponit pääsi hengailemaan :)


0,05e jonkun käsin kirjoma tyyny


Nikolai sai ostaa kierrätyskeskuksesta viidellä sentillä hurjan sympaattisen nallerepun palapeli 0,50e


muumikirja 0,20e

5 kommenttia:

LeenaK kirjoitti...

Haa - mulla on tuo 'tipupuku' koossa 50cm, on ollut mulla pienenä. Nyt se on nukenvaatelaatikossa. Valmistajasta ei meidänkään lapussa saa selvää, mutta on vuodelta 1971.

Retrohullu kirjoitti...

Ihana keltainen hylly :) Kauniita potkupukuja!

Laura S kirjoitti...

Sinä se vaan onnistut noissa kirppuiluissa..:) Piti oikeastaan tuohon edelliseen postaukseen sanoa että tuhannesti tsemppiä noiden upeiden kangasmalliesi kanssa, jo on kumma jos ei joku sinua "bongaa!! Niitähän syntyy ihan vauhdillakin kaiken lisäksi..ihanaa kun voi luoda eikös vaan!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
seuraan blogiasi, ihania kirppulöytöjä. etenkin kaikki vanhat lasten/vauvanvaatteet. ja niiin hyvillä hinnoilla löydät ettei tosiaan aina sen väliä tarviiko. misssä kirppuilet noin halvasti?

Meela Jasmine kirjoitti...

This web site is really a walk-through for all of the info you wanted about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and you’ll definitely discover it.

Click Here
Wiki-lerma.obspm.fr