tiistai 21. syyskuuta 2010

talvimetsä

Tälläinen talvimetsä oli ihan pakko tehdä kun lämmitin itselleni kaakaota pitkästä aikaa ja siitä tuli niin talvinen fiilis :) En ole ihan tyytyväinen kuvion toistuvuuteen, raportista oli jotenkin muka ihan hirmuisen hankala saada paremmin toistuvaa ilman että eläinhahmot hukkuu siihen.

13 kommenttia:

Unikuu kirjoitti...

entäs jos kuvioo laittaisi menemään hiukan vinoon? siis ylhäältä vasemmalta alas oikealle, eikä vaakasuoraan.

pikkukiiski kirjoitti...

Sitä minä juuri yritin mutta ilmeisesti tämä raskaus on sumentanut aivoni jotenkin niin etten millään ymmärtänyt että kuinka se onnistuisi. Tietenkin jos olisi sellainen ohjelma (tiedän että on) joka tekee sen automaattisesti olisi paljon helpompaa :D Pitäisi kai osata paremmin matematiikkaa että osaisi laskea nuo kohdistukset oikein mutta kun minä olen niin tavattoman huono laskutehtävissä :D

-S kirjoitti...

Aivan ihana tuo ensimmäinen versio. Tuo lintunen tuolla puussa vain on mielestäni ehkä liikaa, mutta muuten tämä olisi kankaana mahtava!

-Katja kirjoitti...

Kiva kuosi taasen. Ehkä tuo em. lintu puussa on vähän liian iso. Eniten tykkään ekasta värityksestä.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttää, mut miten talvella on lehtipuu noin pörheänä, eihän talvella oo puissa lehtiä? Eihän sen satumaailmassa ole niin väliksi, mut mun silmään pisti :) Vaihda lehtipuu isompaan ja tummempaan havupuuhun? eka väri eniten munkin mieleen.
-satunnainen ohikulkija

Anonyymi kirjoitti...

kiva kuosi, mut kovin talvinen syksyn väreihin ainakin..

MURUHUTTU kirjoitti...

Ei varmaan ole yllätys, että pidän tästäkin ;) Ehkä jättäisin linnun puusta pois kokonaan ja jos lehtipuun tilalle vaihtaisi ihan pienen kuusen?

Sanna kirjoitti...

Älä vaihda mitään! Tosi kaunis kuosi. Väri vaikuttaa aika paljon, ylimmäinen ehdottomasti paras! Täällä on aina niin kiva käydä ihastelemassa noita sun kuoseja varsinkin ja kaikkea muutakin kivaa.

Anonyymi kirjoitti...

Toi nallekarhu on tosi söpis <3. Olet taitava !

hv76

Nipsutin kirjoitti...

Tuo keltaruskea (toinen kuva) on mun lemppari. Jos nuo lumijutut tuosta keltaruskeasta jättäisi pois olisi ihana syksyinen metsä. =) Ihana kuosi taas. =) Voi kun päätyisi kankaaksi asti. :)

Marjuli kirjoitti...

Tää on ihana kuosi :)

iolePiole kirjoitti...

Musta tää on just hyvä tälleen. Ei kaiken tarviikkaan olla mittasuhteessa toisiinsa . Sitäpaitsi täähän kuvaa vallitsevaa nyky syksyä/ talvea tosi hyvin. maassa lunta ja puut vihreänä :D

bissecat kirjoitti...

Kaunis kuosi ihastuttavan sympaattiset elikot ja puut mahtavia..tykkään 10..