torstai 2. syyskuuta 2010

ostoksia ja ompeluita

kuviolliset harsot oli oikein mieluinen löytö, nykyiset kun ovat jo niin pestyjä että joutavat imuiksi. 8kpl kasa maksoi 2,50e lisäksi kirpparilta meille muutti uusi jäsen pupuperheeseen 2e tämä onkin ehkä söpöin meidän pupuista ♥


taustalla oleva sininen verho 0,05e kierrätyskeskuksesta ja froteepyyhe 0,20e kirpparilta. puikkokasa maksoi 1e ja olen oikein tyytyväinen, minulla kun ei ennestään ole kuin virkkuukoukku ja yhdet sukkapuikot. ehkä nyt innostun kutomaan!


kaksi pientä sisävaippaa. flanelli on viimeviikolla kirpparilla ostamastani 2e maksaneesta flanellipyjamasta. näihin käytin pyjamapaidan hihat, muu osa paidasta ja housut on vielä paloittelematta. muistan ihastelleeni tätä kuosia joku aika sitten seppälässä :)


vauvalle makuupussi ♥

ostin tänään kierrätyskeskuksesta hyväkuntoisen mutta rumalla kuosilla varustetun makuupussin (0,05e hintaan). vaikka pussi oli puhdas eikä haissut pahalta pesin sen varmuuden vuoksi vielä kloritella ja pyöräytin pesukoneessa. kuivatuksen jälkeen ompelin pussiin uuden päällisen. nukkumattikangasta oli juuri sopivan kokoinen palanen ja tästä tuli juuri niin suloinen kuin ajattelin :)

7 kommenttia:

noora kirjoitti...

Kivat löydöt! Makuupussi on mahtava !

Sarppu kirjoitti...

Makuupussista tuli aivan ihana, minulla ollut pienenä tuo nukkumatti hahmo, tuli niin elävästi mieleen kun näin tuon makuupussin :)

Maritz kirjoitti...

Tulipas ihana makuupussi. :)

Nipsutin kirjoitti...

Oi mitä ihanuuksia olet ommellut. =)

Lora kirjoitti...

Voi että tykkään tuosta kankaasta.... Tosi ihana on vauvelin köllötellä tuon sisällä =)

n i n n u kirjoitti...

Tuo makuupussi taatusti huomataan !

-Katja kirjoitti...

Ihana makuupussi. Juurikin joku aika sitten ostin samaista kangasta kirpulta. :D