torstai 9. syyskuuta 2010

pupumetsää


Sain vihdoin tänä aamuna ommeltua pupumetsästä pojille hupparit. Laitoin kokeeksi siniset resorit vaikka ensin ajattelin ruskeaa, sopii ihan hyvin mielestäni :)

8 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

On varmaan aika ihana ommella lapsille itse suunnittelemistaan kankaista. =)

pikkupikkuriikki kirjoitti...

hyvin sopii tuon väriset resorit...mulla kangas oottaa..saa nähdä oottaako kevääseen asti ku on niin keväistä kangasta...

Sannu kirjoitti...

Tuota kangasta on mullakin, jotenkin vaan aattelin ommella siitä tylsästi tunikaa, mut tuo hupparihan olis vallan mainio idea. Näyttää kivalta!

kewa kirjoitti...

On kyllä hieno ja sininen sopii tosi hyvin!!! En edes tiennyt että olet suunnittelut sen kuosin, kaunis kun mikä!!!!

aNNa kirjoitti...

<3

Suvi kirjoitti...

Hei!Löysin tänne blogiisi jonkun toisen blogin kautta ja olen katsellut aiempiakin postauksiasi, aivan ihania juttuja olet tehnyt ja jotenkin niin "minun tyylisiä", itsekin tykkään hirmu paljon kirppareista ja kierrätyksestä, retrosta ja käsitöistä, tottakai! :) Hienoja kangaskuoseja olet suunnitellut ja siis niitäkö on tuotannossa jossain, vai olenko ymmärtänyt oikein? Hienot hupparit tässä postauksessa! :)

LAPINKA kirjoitti...

Siis vallan mainiosti sopii tuo sininen resori tuohon kuosiin. Itse asiassa varmaan parempi ja raikkaampi kuin ruskea olisi ollut. Tuo kuosi on kyllä kaunista! Pitäisi itsekin sitä tilata :)

Vekarana kirjoitti...

Tulipas hyvännäköinen huppari.Turkoosi resori sopii täydellisesti.Mua tää kangas ei enemmin oo iskeny,mutta nyt kun näin valmiina vaatekappaleena niin niin,mieli muuttui :)