lauantai 11. syyskuuta 2010

tunnustan, ostin leluja itselleni :) (ja vähän jotain vauvalle)
Kyllä vain, äiti osti taas itselleen leluja, en voinut vastustaa kiusausta. Kaikki ovat "aitoja" My Little Poneja, vanhin 1983 vuodelta. Hintaa tällä kasalla oli 6e eli euron poni. Puolella poneista oli vähän huomautettavaa kunnossa mutta tuo vauvaponi näytti olevan huutiksen mukaan arvoltaan noin 30e! Aikamoinen summa pikkuisesta, joka ei minun silmään ole edes niin suloinen. Ehkä myyn sen ja ostan jonkun suloisemman tilalle ;) Itse tykkäsin eniten noista ylimpänä olevista poneista. Pitää etsiä jostain sopivanvärisiä vaihtohiuksia tuolle istuvalle jonka otsaharjaa oli vähän parturoitu..

Googlailin ponille oikeat nimetkin, yläkuvassa seisova poni on nimeltään Sports time ja sen vieressä on Bubbles, alempana ovat valkoinen Confetti ja vaaleanpunainen Love token, vauva on Sweetie baby Licorice :) Kyllähän äitilläkin pitää olla hupeja ja puolustukseksi sanottakoon että oli tuo Nikolaikin kovasti auttamassa ponien pesussa ja harjauksessa ;)Vauvalle tuli myös ostettua jotain, FIX t-paita, kokolappu valehtelee että 90cm mutta taitaa ysi olla toisinpäin eli 60cm lähempänä oikeaa 0,50e oli hinta. 62cm norsubodi oli 2e mutta tahdoin sen silti, tuota norsukuosia olen niin monesti katsellut mutten ole koskaan löytänyt riittävän hyväkuntoista tai alle 3e maksavaa.

7 kommenttia:

Katalaiina kirjoitti...

Minulla on ollut tuollainen valkoinen, sateenkaariharjainen poni :) Ihania!

-S kirjoitti...

Meillä on kans tuollainen istuva poni ja tuo toisen kuvan vasemman puoleinen. Sellä ne odottavat mummulassa leikkijää=)

hmmm kirjoitti...

Tokan kuvan Confetilla mäkin oon pienenä päässyt leikkimään. Tosin vaan harvakseltaan kun oli isosiskon ja hän oli erittäin tarkka leluistaan.

Enpä olis arvannut, että noilla poneilla on muuta kuin tunnearvoa.

Sarppu kirjoitti...

Mun siskoilla on ollut aikoinaan noita poneja vaikka kuinka, pitääkin kaivaa niitä jostain :) ovat kauniita.

Anonyymi kirjoitti...

Jos haluta myydä tuon lakritsiponin eteenpäin, niin täällä olisi halukas ostaja :)

-Tanja-

Anonyymi kirjoitti...

Siis haluat piti kirjoittaa :)

Tanja

pikkukiiski kirjoitti...

Hei Tanja, laitahan minulle viestiä sähköpostiin :)