lauantai 25. syyskuuta 2010

ostoksia

Kierrätyskeskuksesta löytyi ihania astioita 0,05e/kpl. Mieluisin näistä on tuo erinomaisen hyväkuntoinen emalivati ja kansi (joka tosin on vähän eripari) jotka pääsivät heti poikien leikkeihin kattilaksi :) Kahvipurkin väreistä tykkään mutta nyt kun olen hetken katsellut sitä tuo viiksekäs setä näyttää jokseenkin irstaalta! Ehkä käännän sedän seinään päin jos tuijotus alkaa häiritsemään :D Sarviksen muki pääsi toisten punaisten kavereidensa joukkoon.


Nikolaille farkut 2,80e nämä oli kuin uudet ja Nikolai on kovin ylpeä isojen poikien housuistaan :) Farkkujen lisäksi löytyi sopivasti päivitystä pojan sukkavarastoon hintaa kolmelle parille tuli yhteensä 0,95e ja säädettävä vyö housuihin 0,50e


Vihdoin löysin sopivan hintaisen äitiyspakkauksen toppiksen (1e) vuosimallia 2009. Haalari sopii Iljalle hienosti vielä tämän talven ja seuraavana talvena se onkin sitten jo varmaan sopiva vauvalle. Lisäksi en voinut olla ostamatta H&Mltä Iljalle haalariin sopivaa pöllömyssyä jonka kuosi hurmasi minut totaalisesti!


Ihan lopuksi vielä jotain uuttakin. Vaikka meillä vaatteista ja sanotaan että melkein kaikesta suurin osa on käytettynä ostettua tai muuten kierrätettyä on välillä kiva ostaa jotain ihan uuttakin. (Tätä kuvaa hyvin se kun viimeviikonloppuna Nikolai keskusteli mummin kanssa että mitä kauppoja on, oli maitokauppa ja mehukauppa. Mummi kysyi että entä lelukauppa? Nikolai tuumasi, Eiii, ei ole lelukauppaa kun on lelukirppari :D ) 

Nyt ihastuin täysin Lindeksin näihin kuoseihin ja ostin vauvalle hurjan suloisen kietaisubodin koossa 68cm (pienempiä kietaisubodeja on löytynyt kirppareita jo ihan riittävästi ;) ). Ilja sai unihaalarin jossa on nepparit. Pojalla kun on paha tapa vetää vetoketju itse auki ja yrittää salakuljettaa yöpuvun sisällä leluja sänkyyn :D Olen useammankin kerran saanut pikkuherran kiinni itse teossa haalari täynnä pikkuautoja ja palikoita!

3 kommenttia:

henhi kirjoitti...

En oo aikasemmin kommentoinu, jonkun aikaa oon kummiski blogia seuraillut. Sulla on aina ihania kirpparilöytöjä.

Mutta siis kommentoimaan sai tuo mahtava lelujen salakuljetustarina! Hih.

zanne kirjoitti...

Hihihi, minäkin täällä hihittelen tuolle lelujen salakuljetukselle!! :-D
Aivan huippu juttu!

Meilläkin poika ottaa mukaan kaikenlaisia leluja sänkyyn, pikkuautoista prätkähiirihahmoihin. Illalla kun poika on nukahtanut poimin sitten lelut pois sängystä että ei yöllä herää siihen että kierähtää lelun päälle.

Suvi kirjoitti...

:D minäki tuolle lelujenkuljetusoperaatiolle naureskelen :) mutta tosiaan sulla on hienoja kirppislöytöjä aina :) minä kans ostan hirmu paljon lapsille kirpparilta mutta on välillä kiva ostaa toki jotain ihan uuttakin :) :) ihanan näköisiä uusiakin oot ostanut :)