lauantai 27. helmikuuta 2010

Loppuviikon kirppistelyjä

Väri-iloa kevääseen ♥ kaikki yhteensä 4,7oe Tutan perhospaita oli oikein mieluinen löytö taas sillä nyt koko oli oikeampi 80cm (ja hinta vielä parempi 0,30e) ja punainen pilviyöpaita oli juuri sllainen mitä kaipasinkin nimittäin Nikolai on tykästynyt pitkiin ja pehmeisiin yöpaitoihin (helppo käydä potalla)



Marimekon 110cm leijonapaita 3,90e tuo keltainen sopii niin ihanasti Nikolain ruskeisiin silmiin ♥ nyt tosin vielä niin pitkä että saa toimia alkuun yöpaitana :)


Tampellan ihanat verhot, käyttämättömän näköiset 2kpl yhteensä 4e

14 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

ärrin ja murrin :(

Villakiana kirjoitti...

Mieletön löytö nuo verhot!

Hannele kirjoitti...

Hokasin et mullahan on samanlaiset verhot mutta vihreänä juurikin nyt olohuoneessa ja nää myös hyvässä kunnossa ja maksoi 6€ joten ei paha sekään :)

pikkukiiski kirjoitti...

Hantta, joo tiesinkin et sulla on samaa vihreenä :) Ja ne taitaa olla ne verhot mistä vinkkasin sulle silloin et siel olis.

joponen kirjoitti...

Sun löydöt ♥

joska kirjoitti...

Hih, kuljin pitkään perhospaita korissa mutta kävin sitten viemässä kuitenkin takaisin. Samassa pöydässä oli myös potkarit, valkoisella pöydällä punaisia sydämiä. Ne otin säilöön, josko joskus olisi käyttöä. Hienoja löytöjä, kiersin aika monta kirpparia tänään enkä noita nähnyt. :)

joska kirjoitti...

Jatkan vielä. Tuota keltaista hamettakin pyörittelin pitkään.:) Mun ostokset maksoivat melko paljon, mutta kun nykyään niin harvoin pääsen kirppareille ni maksan sitten vähän enempi kun löydän oikein mieluisan.

LillaBarn kirjoitti...

OMG, I wish I understood Finnish... Do you design fabrics??? The prints are fantastic, I especially love the number 4 and 5 prints to the right on the page, any chance they will be printed????

Mimura kirjoitti...

Oijoijoi! Aina kun käyn katsomassa täällä kirppisköytöjäsi, tulee sellainen olo, että asun ihan väärällä paikkakunnalla :D

Marjuli kirjoitti...

Vau! Pyörittelin käsissäni tuota samaa Marimekon leijonapaitaa, mutta jätin sen sitten sulle ;) Kangas oli kyllä ihanan pehmeää.

pikkukiiski kirjoitti...

Marjuli, kiitos siitä, paidasta nimittäin tuli heti ihan lemppari ♥

Minnariitta kirjoitti...

Minäkin ihmettelen ett miten noin halvalla sait kaiken tuon...mieluustioisin ottanu noi verhot!!!

Ariana Richardo kirjoitti...

The next time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I know it was my choice to read, but I actually thought you have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could fix if you werent too busy looking for attention.

Click Here
Agolfsite.wordpress.com

SoniaPeters kirjoitti...

This is the right blog for anyone who wants to find out about this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I actually would want…HaHa). You definitely put a new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, just great!

Battlebrothersgame.com
Information
Click Here
Visit Web