tiistai 3. elokuuta 2010

Vauvalle haalari ja pitkästä aikaa löytöjä kontista!

Jotain ompeluksiakin esille pitkästä aikaa. Tämän haalarin ompelin kyllä jo keväällä innostuneena kahdesta viivasta raskaustestissä mutten kehdannut sitä heti esitellä ;) Miten minusta tuntuu että joka kerta sitä tulee vaan höpömmäksi kaikkiin vauvajuttuihin, ja malttamattomammaksi! Ehkä se on sitä kun tietää vähän mitä on luvassa?

Haalarin kaava on omasta päästä ja koko on noin 56cm tai ehkä vähän isompi. Päällinen on tukevaa puuvillaa, sisällä paksua fleeseä ja väliin tikkasin kierrätyskeskuksesta ostetun ison lampaanvillapaidan. Pitäisi olla lämmin. Ihan hassua saada talvivauva kun Nikolai ja Ilja ovat molemmat syntyneet kesäkuussa.




Ihania tyynynliinoja löytyi kaksin kappalein ja hinta oli 0,50e/kpl värit on ihan uskomattoman kirkkaat! Paljon kirkkaammat kuin aikaisemmin löytämässäni saman kuosin oranssissa versiossa. 


Kuva kertoo varmaan kaiken, olen haltioitunut! ihana ja kirkasvärinen lakana oli niputettuna kontin "matonkude" kasoihin. Kävin tämän tarkkaan läpi enkä kyllä millään keksinyt syytä että miksi tämä sinne oli joutunut. Koko nipulla oli hintaa 1,5e :)


Myös nämä oli samassa nipussa + muutama ihan tavallinen lakana. Tuo alempi on vauvan pussilakana ja päälläoleva on pilvenpehmeä flanellilakana

16 kommenttia:

pikkupikkuriikki kirjoitti...

hyvät löydöt ja ompas kivan näkönen haalari ja varmasti lämmin!

Heidi kirjoitti...

Aivan ihana haalari!!! Ja niin kauniita kankaita!

Karhu kirjoitti...

ja taas ihastelemassa sun kirppislöytöjä, edellisen ja tän viestin.. huoh ♥

SULOINEN haalari!!

Junibea kirjoitti...

Todella söpö pikku puku <3

anniina kirjoitti...

Söpö haalari ja kiva uusi blogituttavuus :)

Kati kirjoitti...

Aivan ihana haalari <3

Hannele kirjoitti...

ihastuttava haalari <3 Kelpaa siinä vauvan köllötellä lämpimässä.

Ja hienot kontti löydöt, itse en sieltä tänään mitään löytänyt.

Sani kirjoitti...

Oi, tuo haalari on ylisöpö!!! :)

Missu kirjoitti...

mielettömän söpö haalari! <3 onnea odotukseen.

lumppumaakari kirjoitti...

Aivan ihana haalari....

Annika kirjoitti...

Ihana haalari, tosi söpöläinen!

kewa kirjoitti...

On kyllä niin kaunis haalari, olisko tyttö tulossa? (muistan että itse ostin vaaleanpunaisen langan kun olin kolmatta kertaa raskaana ja tyttö sieltä tuli, hehhh). Tosi ihania löytöjä myös...

pikkukiiski kirjoitti...

:) minulle jäi aika vahva tunne ensimmäisen ultran jälkeen että pieni poikahan sieltä olisi taas tulossa mutta eihän sitä tiedä, ehkä se selviää kun pääsen toista kertaa ultrattavaksi, olisi niin ihanaa tietää että kumpi siellä majailee. Jotenkin tuntuu että se vauva tulee itsellekkin todellisemmaksi kun saisi sitten kutsua häntä jo nimellä.

PaaPii kirjoitti...

Ihanainen haalari ♥

PikkuHoo kirjoitti...

Todella ihanan suloinen pieni haalari :) Mulla on myös tarkoitus ommella haalari vauvalle. Minulla on LA joulukuun alussa, me ei haluttu tietää sukupuolta enkä kyllä yhtään osaa sanoa kumpainen muru tuolla masussa köllii :)

Minnariitta kirjoitti...

Ihana haalari, tuollanen onkin helppo pukea! Ihania löytöjä olet jälleen tehnyt kirppikseltä!