maanantai 6. syyskuuta 2010

pieniä löytöjä kierrätyksestä ja kirpuilta



 
(tälläisen maton olen kyllä nähnyt jossain hiljattain tulleessa mainoksessa?)



Tämä kirjanen oli oikein mieluinen löytö. Minulla on samaa kirjasarjaa olemassa jo ennenstään kaksi numeroa, molemmat oman äitini vanhoja. Äidin vanhat tosin ovat huonommassa kunnossa kuin tämä ihanuus joka löytyi kierrätyskeskuksesta 0,05e hintaan. Kirja on täynnä ihania sisustus ja askartelukuvia ja ohjeita.


Kangasaarre kierrätyskeskuksesta 3kpl ompelemattomia, pesemättömiä ihan koskemattomia pussilakanoita ja 6kpl tyynynliinoja. Nämä ovat siis vain leikattu valmiiksi muttei koskaan ommeltu! Ja etualalla vielä lisäksi samaa kuosia kolme valmista ja vähän käytettyä (näkyy hienoisena haalistumisena) pussilakanaa. Ja hinta, 0,05e/kpl Eli yli 10 METRIÄ käyttämätöntä uutta ihanaa minunäköistä kangasta alle eurolla! Hykertelin tyytyväisyydestä pakatessani näitä kassiini. Valmiit pussilakanat pääsee käyttöön sellaisenaan ja uudet kankaat menee ompelujemmaan. Yritän varmaan ainakin tehdä uuden syystakin tästä kankaasta ♥


Lautanen, pikkuisesta säröstään huolimatta se oli ihan liian vastumaton 0,20e oli hintaa. Ylempänä oleva lelu maksoi myöskin 0,20e ja oli samalla tavalla virheistään huolimatta vastustamattoman suloinen!



Pienenpieni neuletakki ihan vastasyntyneen kokoa, vähän kärsineen näköinen mutta tarkoitus olisi ainakin kopioida tuo malli ja ehkä tehdä hupullinen versio isommassa koossa. Ja kyllä tämä näinkin minulle kelpaa ja käyttöön pääsee 1e oli hinta


Lindexin 98cm lintupaita 1e ja 62cm kietaisubodi 1,5e


Lopuksi vielä keltaisen sävyjä, Metsolan froteebody 2e, vanha Tutta-Tuotteen tunika/paita 2e, rakastamaani lintukuosia niin ikään Tutalta 80cm body 1,5e ja puolipotkarit samaa kuosia ja kokoa 1e

20 kommenttia:

Tia kirjoitti...

Niin ihania juttuja taas, miten sä löydätkin=)

Marjuli kirjoitti...

Mieletöntä, että nuo lakanat tuolla hintaa! Kivoja ostoskia, ihania värejä.

joponen kirjoitti...

Aivan ihania taas :)

Minun blogissa on sulle tunnustus!

Tiina kirjoitti...

Voi tauti!! =D Olisin varmaan alkanut itkeä ilosta jos olisin löytänyt tuon vihreän kankaan tuollaiseen hintaan. WAU!! =)

Iitunen kirjoitti...

Jestas sentään mitä löytöjä ja millä hinnoilla!!! Tuo lakanakangas on aivan ihanaa -olisin ollut valmis maksamaan vaikka pikkuisen enemmänkin :D Hyvät apajat sulla kyllä on :D

zanne kirjoitti...

Todellakin, sulla on aivan mahtavat apajat siellä teillä!!

Mari kirjoitti...

Oi ja voi, millaisia löytöjä jälleen :)

Sarppu kirjoitti...

Hitsi kun kivoja löytöjä taas ja niin raikkaan värisiä, nuo kankaat varsinkin ihanat. :)

aNNa kirjoitti...

Voi mitä kangasta! Ja mihin hintaan!! O.o
Kaikki muutkin löydöt kelpais tännekkin osoitteeseen :)

Tessa/ Elämäni peili kirjoitti...

Voi, että mitä ihanuuksia jälleen. Mullekkin kelpais tuollaiset kirppislöydöt;)

Edla kirjoitti...

Oioijoi! :D Kelpais :)

Hannele kirjoitti...

ooh mitä löytöjä, sinä se osaat taidon löytää kaiken ihanan <3

Olet sattunut nähtävästi kierrätykseeenkin hyvään aikaan kun ei meidän aikaan sieltä taas mitään ole löytynyt.

ninnu 70-luku blogista kirjoitti...

Nuo lakanat on aivan huiput !
Tuollainen alihintaan myyvä kirppis pitäisi kieltää ;)
No ei vaan, hyvähän se on että tavara vaihtaa omistajaa.
Kävisin tuollaisessa paikassa varmaan monta kertaa päivässä. Tosin kun noin halvalla saa niin voisi tulla sellainen sokeus että ostaisi vaikkei tarvitsisi.

pikkukiiski kirjoitti...

Totta, siksi minä ainakin koitan nykyään olla hyvin kranttu ja jättää kaiken "ihan kivan" ostamatta vaikka olisi kuinka halpaa. Tuolla kierrätyksessa tosiaan näkee usein tapahtuvan tälläistä hulluna hamstraamista kun kaikki on 0,05e eli käytännössä lähes ilmaista. Toisaalta pidän hyvänä asiana sen että tuolla meidän kierrätyskeskuksessa on näitä 0,05e ja yksi tavara ilmaiseksi päiviä sillä silloin tavara kiertää eikä mene kaatikselle. Toisin kuten esimerkiksi SPR:n ja Pelastusarmeijan liikkeissä joissa puolikuntoinen mutta silti vielä käyttökelpoinen tavara menee suoraan roskiin ja myyntiin tulevat ylihinnoitellaan. Viimeksi tänään käväisin pelastusarmeijalla ja mietin että kuka maksaa 6e käytetystä H&M:n trikoopaidasta!

katjuska kirjoitti...

Aivan ihania aarteita olet taas löytänyt :)

minakaa kirjoitti...

aivan mahtavia löytöjä, varsinkin toi vihreä kangas :)

Anna kirjoitti...

Hei! Voisinkos saada tuosta vihreästä neuletakista vähän isomman kuvan, kopioisin tuon norsukuvion pipoon :)

Anna kirjoitti...

Ei sokeus, siinähän se oli ihan yläpuolella... No, ei aina voi huomata!

pikkukiiski kirjoitti...

Anna :) voin minä ottaa vieläkin tarkemman kuvan jos vain tarviit, vaikka kyllä kai tuostakin saa jo aika hyvin saa laskettua. Minä haaveilen tuota norsukuviota vähän isompaan huppariin, pitää katsoa onnistuuko :)

kuola-poppero kirjoitti...

tuo neuletakki <3 täällä ei tommosta sais kirpparilta alle viiden euron :(