torstai 16. syyskuuta 2010

tilkkulaatikon pohjalta tongittua ja jotain ihan muuta


Löysin tämän murheenkryynin tehdessäni paljon epämääräisestä tilkkulaatikostani vähemmän epämääräistä. aloitin tämän joskus Nikolaille kierrätyskeskuksesta viidellä sentillä ostetuista naisten joustovakosamettihousuista (hassu sana, liekö sana ollenkaan!). Ahdistuin kuitenkin jossain vaiheessa jostain syystä jota en muista enää ja hautasin nämä sinne tilkkulaatikkoon. Nyt ne on sitten ommeltu ja katsotaan, ei ne nyt niin kamalat ole, etteikö niitä kehtaisi lapselleen pukea :) Eli eiköhän nämä käyttöön kelpaa vaikkei niistä ihan niin hienoja tullut kuin kaukaisissa haaveissa silloin joskus oli.







Tälläinen ihana paketti tipahti postiluukustani muutama päivä sitten. Sain meidän pikkuista odottamaan ihan oman ja ihka oikean Uniliinan ♥ ♥ ♥
Testailin sitä jo nallelle ja kylläpä onkin helppo ja kätevä tapa kapaloida vauva. Saa hyvän ja tiukan paketin ilman sen kummempaa napalointia. Minulla molemmat pojat ovat nukkuneet hyvin vain tiukasti kapaloituna. Arvaan että vauva on varmaan samanlainen ikiliikkuja (ainakin potkujen perusteella ;) ) kuin veljensä ja kapalossa vasta malttaa rauhoittua nukkumaan. 
Uniliinan tuli vaihtokauppana Beboliinasta kun tein heidän esitteeseen uuden kuvan kapalovauvasta :) 

10 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Minä en oikein ole oppinut kapaloimaan, vaikka aluksi yritin jotain sensuuntaista. Jotenkin mua ahdstaa ajatus siitä, että vauva kääritään peittoon, vaikka vauva itse siitä pitääkin! Sairaalassa ollessaan Lyyti oli paljon kapaloituna kun hoitajat kapaloivat, mutta minä kauhea äiti pistin homman poikki heti kun päästiin vihdoin kotiin :D

LAPINKA kirjoitti...

No ihanan sävyiset on haalarit kyllä! Raikkaat! Itseltänikin löytyy niitä "hermot meni" töitä tuolta tilkkulaatikon pohjalta..ja sitten kun ne sieltä kaivaa ajan saatossa, huomaa miettivänsä, että mikäköhän näissä muka niin pieleen meni, että ei voinut loppuun asti tehdä??!! Ja tuo uniliina..ihana!

Maiju kirjoitti...

Meidänkin mussukka (nyt 4,5kk) on nukkunut yöunensa kapaloituna. Tuntui jotenkin vain hyvältä ratkaisulta. Kuinka pitkään teidän pojat nukkuivat kapaloituina?

pikkukiiski kirjoitti...

Vanhempi poika nukkui kapalossa yksivuotiaaksi asti ja nuoremman kanssa ollaan nyt vasta pikkuhiljaa luovuttu kapalosta ja hänellä ikää 1v3kk :) Vieläkin tuo kantaa välillä peittoa niin että siihen pitäisi kääriä :) ♥ Muistan itsekin että olen tykännyt että minut peiteltiin tiukasti pikkuisena, siitä tuli jotenkin niin turvallinen olo.

Maiju kirjoitti...

Mukava kuulla :) Jotenkin sitä välillä epäilee, että tekeeköhän tässä jotain vahingollista kun lapsen vieläkin kapaloi.. vaikka selvästihän se näyttää siinä rauhoittuvan nopeasti ja helposti. Kiva kuulla ettei olla ainoita.. :)

Anonyymi kirjoitti...

hei mahtavat vaihtikset:DD

Ariana Richardo kirjoitti...

Nice post. I learn something more challenging on different blogs everyday. It will always be stimulating to read content from other writers and practice a little something from their store. I’d prefer to use some with the content on my blog whether you don’t mind. Natually I’ll give you a link on your web blog. Thanks for sharing.

Website
Information

Lillian Cruz kirjoitti...

Nice post. I learn something more challenging on different blogs everyday. It will always be stimulating to read content from other writers and practice a little something from their store. I’d prefer to use some with the content on my blog whether you don’t mind. Natually I’ll give you a link on your web blog. Thanks for sharing.

Id.pinterest.com
Information

charlottecarroll kirjoitti...

Your place is valueble for me. Thanks!…

Click Here
Visit Web
Deviantart.com

Daisy Lowe kirjoitti...

Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to find somebody with some original thoughts on this subject. realy thank you for starting this up. this website is something that is needed on the web, someone with a little originality. useful job for bringing something new to the internet!

Apendometriosi.it
Information
Click Here