torstai 15. lokakuuta 2009

Millä teillä leikitään? pieni haaste lukijoille :)


Ylhäällä on Eluja. Pieniä ja kumisia, niin ihania. Mukana oma lapsena saatu juna. Loput eläimet ovat kulkeutuneet kirppareilta meille vuosien saatossa. Jemmailin näitä jo ennen kuin oli yhtään lasta :)

Voisin tässä samalla haastaa kaikki lukijat esittelemään lastenne rakkaita leluja. Tai tietty omia rakkaita leluja saa myös esitellä :) Eli millä teillä leikitään?The Mopo. Nikolain rakkain lelu ♥ Saas nähdä minkälainen sota syttyy kun Iljuskainenkin alkaa tahtomaan ajella tällä.Pomppuheppa pomppi meille tänä syksynä. Mainio väline ylimääräisen pomppuinnon taltuttamiseen. Hintaa oli 5e ja on ollut joka euron arvoinen leikkikaveriLegon Duploja, niin rakkaita. Peruspalikoiden lisäksi meiltä löytyy tälläisiä ihanuuksia. Osa omia vanhoja, osa kirpparilta. Kuvasta puuttuu vielä lentokone joka napattiin juuri ennen kuvaamista leikkeihin :)Perässävedettävä kissa löytyi tänä syksynä Kontista 1,5eMuovisia palikoita on kulkeutunut vähän kaikkialta. Ensimmäiset olen itse saanut 1v synttärilahjaksi ♥ Nämä ovat vaan niin ihania!Plaston traktori on kova juttu. Ostin sen viime keväänä Rovaniemeltä 1ePikkuautoja, kuvasta puuttuu vielä vihreä auto joka on samanlainen kuin etualalla olevat punainen ja keltainen. Autot ovat maksaneet 0,1e-0,3e/kpl


Soittorasiat on pop. Punainen on oma vanha, koira ja kuu on kirpparilta. Kuu maksoi 0,8e ja koira 1e


6 kommenttia:

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Voooooiiii hitsi mitä ihanuuksia teiltä löytyyyyyy!!!!OOOnnn kylllä niiiiin kade etten ikinä mistääääännnnn......vastaan haateeseen pikimmiten mut....voisitko sä muutaman tuollasen kumijunaelun luovuttaa????

pikkukiiski kirjoitti...

valitettavasti en nyt näistä meillä olevista raaski enää antaa. Hantalle meni jo kolme vaihdossa ja Nikolai poikanen möksähti äidille jo niistä.

Mutta lupaan että jos niitä tulee taas kirpparilla (oon menossa Rovaniemellä taas käymään ja sieltä oon löytäny noita aika paljon) vastaan niin voin jemmata ja pitää piilossa ettei toi pikkanen nää niitä niin ei tuu paha mieli :)

Marjuli kirjoitti...

Vaude miten paljon ihania, vanhoja kunnon leluja! Meillä on muutamia retroleluja mummilassa, mutta ei näitä oikein kirppiksiltä enää löydä joten kotiin om kertynyt harmittavan vähän.

Usi kirjoitti...

Mä olin kasn vaasas kirppiksillä ja löysin kaks tuollasta vanhaa soittokelloa.Pojat tykkää niistä yli paljon.Ihania! Meillä taitaa olla tällä hetkellä in legot,tai on ollu jo pitkän aikaa.Lenni tykkää myös piirrellä ja leikellä paperia silpuksi:)

Nipsutin kirjoitti...

Kivoja leluja. =) Täytyypi itsekin kaivaa kamera esiin ja kuvata. :) Varsinkin The Mopo on aivan ihana.

Unknown kirjoitti...

There are certainly a lot of details like that to take into consideration. That is a great point to bring up. I offer the thoughts above as general inspiration but clearly there are questions like the one you bring up where the most important thing will be working in honest good faith. I don?t know if best practices have emerged around things like that, but I am sure that your job is clearly identified as a fair game. Both boys and girls feel the impact of just a moment’s pleasure, for the rest of their lives.

Website
Information