sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Sunnuntaita

Tänään oli aika tavallinen sunnuntai. Ihanan tavallinen sanoisin, ollaan syöty, ulkoiltu ja vähän järjestelty. Tehty kaikkea tavallista.

Iljuskaisen potkarit tulivat samassa paketissa missä jo aiemmin kuvaamani trikoopotkarit. Nämä ovat vaan joustofroteeta. Aika suloiset mielestäni ja ihanan pehmeät.Pikkumies nukahti jo ennen kuin pääsimme pihalle, ihanaa kun hän on vihdoinkin alkanut tykkäämään rattaissa nukkumisesta!


Sunnuntain kunniaksi paistoin pitkästä aikaa taas lättyjä ♥


Lättyjä tulikin melkoinen kasa..


Pyykkiäkin on taas pesty, nyt on puhdasta uutta viikkoa varten. Vaippojen imut on ainakin hetken siistissä järjestyksessä kopassaan :)


Ompelusten saldo on tältä sunnuntailta (ja koko viikonlopulta) melkoisen surkea. Ei muka ole vain ehtinyt. Muutaman imun Iljuskaisen vaippaan kuitenkin ompelin. Toiselle puolelle laitoin jotain kivaa kangasta, ihoa vasten on fleeseä ja välissä froteeta. Kaikki kierrätysmateriaaleista.

Kokeeksi laitoin muutamaan imuun toiselle puolelle silmäniloksi valoverhon tyyppistä kangasta, ohutta ja harvakudoksista. Saa nähdä miten käy pesuissa mutta ompahan nyt ainakin kokeiltu :)


6 kommenttia:

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Kivan kuosin oot blogiin löytäny...ja pakko kertoo et meillä tuolla ylhäällä samanvärinen sohva kun missä Iljuskainen köllöttelee...

pikkukiiski kirjoitti...

Kiitos, tausta on ihan omin pikku kätösin tehty ♥

Ostin ton sohvakaluston jo lukioaikana, siinä on sohva ja kaks nojatuolia. Tykkäsin siitä niin kovasti ja hintakin oli sopiva 20e :)

Marjuli kirjoitti...

Mikä ihana paketti nukkumassa, huippu tuo pussukka! Ja mahtavan taustan olet kyllä tehnyt :)

Unknown kirjoitti...

Kiva kun kävit blogissani ja löysin vastavierailulle tänne! Ihania juttuja, varsinkin tuo pieni tilkkukäärössä:)

S kirjoitti...

Ihana ihana tausta!!!

ja suloiset pannulappumaatuskat tuolla pilkistelee=)

Unknown kirjoitti...

There is noticeably a bundle to know about this. I assume you made certain nice points in features also.

Website
Information