perjantai 16. lokakuuta 2009

Taitaa se talvi tulla


Aamulla satoi vielä vettä ja nyt kun katsoo keittiön ikkunasta näyttää tältä. Raitapaitamme ihmettelee Unisadetta ♥ 


Koitin ommella pojille kintaita..kaavaa ei ollut joten nämä on ihan kokeilukappaleet. Pienemmissä peukku on ainakin tarpeettoman pitkä. Isommat istuivat ihan hyvin kaksivuotiaalleni.Eilisen ja tämänpäivän kirppusaalis.

Keittiöön ihana Livalin lamppu kierrätyskeskukseta, hinnaksi oli merkitty 8e mutta tingin sen 5e, hauskoja ne sedät kun niitten kanssa voi tehdä oikeasti kauppaa :)  Lamppu on täysin moitteettomassa kunnossa, pitäisi vaan nyt saada kaahittua se kattoon.

Taustalla oleva kirsikkakangas on oikeastaan verho. Ostin sen tänään kirpparilta. Minulla on samaa kangasta myös vihreällä ja keltaisella pohjalla, lisäksi olen nähnyt sitä myös sinipohjaisena. Verhon hinta oli 2,9e


2 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

Toi lamppu on makee <3 Äh.

MiltonBaker kirjoitti...

Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to find somebody with some original thoughts on this subject. realy thank you for starting this up. this website is something that is needed on the web, someone with a little originality. useful job for bringing something new to the internet!

Emoneyspace.com
Information
Click Here
Visit Web