maanantai 26. lokakuuta 2009

tunnustus + jotain valmista ja jotain keskeneräistä

Sain ensimmäisen tunnustukseni pikkuriikiltä kiitos ♥ olen vielä niin uusi etten oikein tiedä mihin sen laittaisin eteenpäin, eli ehkä myöhemmin :)

Olen nyt vähän hitaasti päivittänyt tänne mitään vaikka kokoajan yritän jotain ommella. Tällähetkellä koitan kovasti uurastaa tälläisiä mummoja joita minua on pyydetty tekemään joululahjaksi. Ihan sieviähän heistä tulee mutta vaativat vaan kovasti aikaa ja kärsivällisyyttä joka tuntuu välillä olevan melkoinen haaste järjestää kahden pienen pojan kanssa :)

Ehkä huomenna taas hieman lisää kun ensin toipuilen aamulla odottavasta viisaudenhampaiden poisto-operaatiosta. Kaksi lähti jo aiemmin ja loput lähtee huomenaamulla, jännittää vaikka ei ihan niin paljon kuin viimeksi!Jotain valmistakin, kierrätyskeskuksesta ostettu veluurihaalari (0,2e) koki kevyen tuunauksen ja tuli ihan mukavat kotihousut Nikolaille.Kirpparilla olen sentään ehtinyt pikaisesti käväisemään ja jotainhan sieltä löytyikin, nimittäin saunatakki. Jonkun itsetekemä, ei nyt mitenkään erikoinen mutta kangas ja pieni kuva ovat hurmaavat. Tästä ompelen Iljalle hupparitakin kevääksi.adoptoin kirpparilta myös tälläisen pienen suloisen kovia kokeneen norsupankin 0,05e ressukka on joutunut ryöstön kohteeksi ja mahaluukku on kadonnut. Onneksi hän pääsi nyt rakastavaan kotiin jossa on jopa kaksi pientä kaveria ♥ Eläinlääkärille häntä pitää vielä näyttää ja katsotaan josko löytyisi ratkaisu tuohon masuongelmaan että ruoka sitten pysyisi mahassa :)


3 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

Ihania löytöjä ja noi housut on ihkut <3

Unknown kirjoitti...

Very nice post, i certainly love this website, keep on it

Website
Information
Click Here

Chand Mason kirjoitti...

You should take part in a contest for one of the best blogs on the web. I will recommend this site!

Information
Click Here
Visit Web