torstai 22. lokakuuta 2009

pupumenipöksyyn


Pupupöksyt. Tein meidän pupufanille pikaisesti tuollaiset housut isin vanhasta paidasta, tai tarkemmin paidan hihoista, lopun paitaa hyödynnän varmaan johonkin muuhun. Resorit on ostettu kirpparilta ja aplikaatioon käytetty valkoinen joustofrotee on myös kirppariostos jäänne, suurin osa on ommeltu jo vaippoihin.

Pikku pupu meni jo nukkumaan joten joudun odottamaan aamuun että selviää kelpaako puput housuissakin kun puputakki on niin rakas ♥ 

Aplikaatioista olisi voinut tulla ehkä vähän siistimmät jos olisi jaksanut käyttää kovikekangasta, mutta kelpaa ne noinkin.

Sitten kun ompelemaan olin vihdoin päässyt kokeilin ommella Iljuskaiselle tuttinauhan. Kiinnityksenä on kam-neppi ja toisessa päässä tuollainen kierrätyksestä ostettu verhonipsu. Ei mitään käsitystä että onko tämä toimiva ratkaisu, se selviää myöhemmin :) Pahoittelen huonoa kuvaa.Tässä on kuva pojalleni aiemmin syksyllä ommellusta puputakista. Takki on ollut koko syksyn ihan lemppari :)


7 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Söpöt pöksyt ja tuo takki on kyllä aivan huippuhieno :) Eipä ihme jos on suosikkitakki..

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Ihania ompeluksia! Meilläkin pienemmällä pojalla puput on suosikkeja..

Meidän pienemmät pojat ovatkin samanikäisiä. Franskin on syntynyt 06/09 :)

Hanna kirjoitti...

Puputakki näyttää ihanalta. Onko puput applikoitu mistä materiialista? Pupu housutkin ovat oikein onnistuneen näköiset! tuollaisia tuttiketjuja voiskin viritellä vauvalahjaksi. Vanhoista henkseleistä sais hyvän pitimen.

pikkukiiski kirjoitti...

puput on aplikoitu vanhasta joustofroteelakanasta, alle laitoin palasen valkoista fleeseä niin pupuista tuli muhkeampia ja oli helpompi ommella.

Toi verhonipsu toimii ihan hyvin tuossa virassa ainakin näin yhden päivän käyttökokemuksella. Mut tietty henkselinpidinnipsu vois olla tukevampi :)

Pupupöksyt oli ihan hitti, poika näki ne aamulla ja laittoi heti jalkaansa hoki että hyvä tuli hyvä tuli iko(=Nikolai) pösky ♥

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Ihania pupujuttuja on!!! Mun blogissa on sinulle jotain =)

Tupu Pupuna kirjoitti...

Voi miten kertakaikkisen ihana tuo takki!!! En yhtään ihmettele, että pieni mies on nuista ihan onnessaan :)

Unknown kirjoitti...

After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.

Click Here
Mimoa.eu