lauantai 10. lokakuuta 2009

Nopea ompelus ja pari pientä löytyöä ♥

Minun pitäisi kyllä ommella muutama takki mitä olen luvannut, mutta aika eikä keskittymiskyky (eikä tuo kangaskaan :))  riittäneet tänään takkiompeluun joten tekaisin sitten pikaisesti mekon kun jotain teki mieli ommella.

Kaavaa ei ollut ja kokokin on vain arvaus, ehkä noin 86cm. Karhusta tuli kolmijalkainen kun nelijalkaisena se näytti jotenkin vielä pöhkömmältä.

Illalla on kyllä pakko edes leikata vähän noita takkeja valmiiksi kun olen niitä kerran luvannut ommella, hupsu minä kun en osaa sanoa ei :)


Käyn melkein päivittäin kirppareilla kun poikaseni nukkuvat, isompi rattaissa ja pienempi kantopussissa. Joskus löytyy jotain, läheskään aina ei mitään. Tänään löytyi taas jotain, syksy tuntuu olevan hyvää aikaa tehdä isoja ja pieniä löytöjä.

Iljuskaiseni sai kaksi paitaa, molemmilla kunto kuin uusi ja hinta 1,5e Tuota leijonapaitaa muistan kuolanneeni H&Mllä viime keväänä mutten raaskinut kuitenkaan ostaa Laitan siihen varmaan nepparit nauhojen tilalle :)



Tämä leluammu on muovinen, oli vain niin suloinen etten malttanut olla ostamatta 0,2e



Kirpparilta kivan keltaista muumikangasta reilu 2m pala hintaan 2e ompelen tästä varmaan muutaman takin pikkuisille muumifaneille ♥



Aamulla kierrätyskeskuksesta löytyi muumilaiva joka tarvi vain kasata, hinta oli oikein sopiva 0,5e :)  Vanhempi poika oli ihan myyty ja äiti suuri sankari


3 kommenttia:

Iita kirjoitti...

Wau mitä muumilöytöjä! Siis muumilaiva 0,5€! Ihan uskomatonta! Ja tuo kangas!! Niin ihana! <3
Sorruin nyt kuitenkin selailemaan kirjoituksesi läpi :)

Indi Host kirjoitti...

An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!

Newcool
Carefever

Ariana Richardo kirjoitti...

You have a great blog here! would you like to make some invite posts on my blog?

Behance.net
Website
Information