keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

eteinen :)

Meidän eteinen näyttää tältä :) Olen pikkuhiljaa sisustanut sitä mieleiseksi ja nyt se alkaa näyttää omalta. Oranssi ihanuus on kaunein huonekaluni ikinä! Kiitos kuuluu ystävälleni joka pelasti sen minulle, kun tiesi minun sellaista etsivän. Kaappi raasu oli mennyt surulliseen kuntoon ollessaan navettavaatteiden säilytysalustana. Kunnostamisen jälkeen se pääsi sulostuttamaan eteistäni ja voi miten iloinen siitä olen!!


Kuvassa näkyy myös muita viimeaikaisia hankintoja. Peltitarjotin löytyi Rovaniemen kontin tuunaustorilta, siellä tavarat oli kilohinnoin ja tarjottimen hinnaksi tuli jotain 0,10e siinä on muutama naarmu mutta eipä tuo minua haittaa :) Gorilla pehmo kotiutui kirpparilta 0,50e hintaisena, keskimmäiseni ihastui siihen. Keltainen pyykkikori sai kaverikseen Oranssin 3e hintaan, kansikin oli tallella!

6 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Hei vitsit aika hauska.. Siis eteinen, myös se että ihan säikähdin aukastessani bloggerin kun tämä kuva tuli ensimmäisenä esille. Nimittäin kävin juurikin tykkäämässä jakamaasi kuvaa facessa. :) Kaunis eteinen ja toi oranssi kaappi on kyllä IHANA!

Laura Vikiö kirjoitti...

<3 aivan ihana!

Nova Melina kirjoitti...

Kivalta näyttää! :)

Simone kirjoitti...

Ihana väripläjäys! Mäkin viihtyisin =)

Suvi kirjoitti...

On kyllä aurinkoinen ja pirtsakka eteinen, tykkään kovasti! :)

HanNa kirjoitti...

ompas herkullisen värinen eteinen. Ihania noi kynttilänjalat(?) ja maatuskat tietty:)