lauantai 24. maaliskuuta 2012

Lunta sataa..


ja satakoot vaan, mulla on kevät keittiön ikkunalaudalla!

It is snowing outside but I don't mind. It is spring in my kitchen window!! :)Pojat sai uudet yövaatteet, kiva kun näille saa ommella jo samaa kokoa kaikille :D Esikoisen paitaan laitoin vain vähän enemmän pituutta.

All my boys, it is funny that I can already sew clothes for them in same size!Miten vaikeaa on yhden pussukan tekeminen, olin tekemässä ötökkäpussia pallovuorella.. Laitoin jopa nuppineuloja ja mietin muka tarkasti että kuinka ompelen sen oikein päin, niimpä niin!

I was going to sew a funny creature bag whit a polkadot lining.. How hard that can be :D Well it looks ok also this way..

3 kommenttia:

Heikku kirjoitti...

Olipas hyvänmielen postaus! Sinulla on kyllä todellinen kevät ikkunalaudalla, ja ikuinen kevät noiden vesseleiden ansioista. :) Aivan kertakaikkisen ihana kuva ja ihanat yökkärit kaikilla!
Pussukat on joskus vähän vaikeita, tekevät ihan miten itseä huvittaa. Mutta nythän nuo ötökät kuikistelevat pussukan aukaisijaa hauskasti pussin uumenista. :)

aNNa kirjoitti...

Viime syksynä mä tein sarjatyönä erilaisia pussukoita. Ja kyllä, jokaista sai kyllä miettiä että miten päin nyt tulookaan..
Hienoltahan tuo kuitenkin näyttää :)

Outi ♥ kirjoitti...

Sun pojat on kyllä tosi söpöjä! :)
Ja pussukka on tosi ihana!