lauantai 10. maaliskuuta 2012

Kirppiksiä :)

Kirppispostaus taas vaihteeksi :) Ja kävin minä vähän muuallakin, kaupoissa olevat vaatteet ei ole nyt oikein minun makuuni (ja kirpparilta löytyy edullisemmin kivempia ;) ) mutta pinnit ja tuollainen söpis omppu-huulirasva oli sellaiset pakko saada ostokset.



Pieni kynttilänjalka 0,20e ja vihreä lasimaljakko 1e Maljakon pohjassa on sellainen hiottu kukkakuvio mikä minulla on yhdessä saman värisessä lasilautasessa. Uskoisin että ovat kavereita :) Kynttilänjalka tai pikkupikku maljakko näyttää kovin tutulta mutta minulla ei ole varmuutta sen valmistajasta.


Ihanaa Arabiaa kuppi ja siihen kuuluva lautanen sekä syvä ruokalautanen nämä yhteensä 1,50e kierrätyskeskuksesta


Ponilauma, todella surkeassa kunnossa parat :( Adoptoin kuitenkin ne meille kun maksoivat 0,50e yhteensä. Valkoiset kävi jo kylvyssä, nyt ponit pääsi ikkunalle ottamaan aurinkoa ja toivon että se tekee taas taikojaan ja haalistaa kuulakärkikynä-tahrat näkymättömiksi. Kuulakärkikynä kun on niin viheliäinen eikä lähde poneista oikein millään. Nyt vaan kiitos paljon aurinkoisia päiviä ja toivotaan parasta!


Olen ollut hövelillä tuulella näiden retrojen kanssa, syytän kevättä. Punavalkoisista ihnuuksista köydyin yhteensä 10e! Ei ollenkaan minun tapaista mutta kun ne oli niin ihanat, kuin karkkia!!


Lopuksi tälläinen fiilistelykuva, ihana valo! Ihana kevät! (ja kuvassa näkyvät ruskea lasilautanen on toinen minkä löysin kierrätyksestä 0,50e hintaan, näteistä astioista syötynä ruoka maistuu paremmalta ;) )


Nämä vaatteet meinas ihan unohtua postauksesta, Esikoiselle popin lammaspitkikset kokoa 122/128 ja kuopukselle (menee itseasiassa varmaan myös keskimmäiselle, alkaa pojat olla kaikki melkein saman kokoisia ;) ) sopiva småfolkin t-paita löytyivät kans kirpparilta 3e kappalehintaan

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on hiuslakalla saatu kuulakärkikynän jälkiä pois mitä ihmeellisimmistä paikoista.

Sanna kirjoitti...

Pieni kääntömaljakko on Tamara Aladinin suunnittelema Carmen :-) Niitä on myös isompaa kokoa.

Anonyymi kirjoitti...

Kynsilakan poistoainetta moni kehuu noiden ponien putsauksessa olevan hyvää, mut en tiedä auttaako noin vaaleisiin poneihin.

Saanko udella mistä ole noin ihania pinnejä löytänyt?

Riikka kirjoitti...

Minäkin mietin mistä saisi tuollaisia kuviopinnejä? Onko ne niitä isoja vai ihan normikokoa?

Aquila kirjoitti...

Baby Candy! <3__<3 Onnea hienosta löydöstä, toivottavasti karkkivaavi ja muutkin parantuvat taas näteiksi :)

pikkukiiski kirjoitti...

Pinnit ja omppu on ihan h&m lastenosastoa ;) Pinnit on sellaisia tavis pinnin kokoisia, mulla on edessä hiukset just häjyn mittaiset et on pakko käyttää pinnejä jottei hiukset oo jatkuvasti suussa niin noi oli just täydellisiä! Ja kiitos hiuslakka vinkistä, pitääpä koittaa sitä näin hätähousuna kun ei millään malttaisi odottaa kuukausia minkä auringonvalolla kuulakärkikynien haalistaminen yleensä vaatii..

Sani kirjoitti...

ihania löytöjä! ja ihanaa kierrätystä taas kerran :)

Ja elmpana oleva koirakuosi, ihanaa! voi ku sais kankaana :D

PikkuHoo kirjoitti...

Nuo potkarit ♥ Kiitos pinnivinkistä, taidan käydä ostamassa, olisivat aika söpöjä neidin päässä sitten joskus kun hänellä on hiukset :D

Mai kirjoitti...

Oijoi, jos tuo on tosiaan Tamara Aladinin kynttilänjalka, niin aivan valtavan löydön teit! Itselläni samanlainen isompana (olisiko n. 20cm korkea?), niin sen pyyntihinta oli netissä noin kolmenkympin luokkaa :)

Tuo fiilistelykuva on aivan ihana! Ihan alkaa kevättämään <3

Anonyymi kirjoitti...

Noi Aladinit on nyt tainneet hiukan kärsiä inflaatiota, löytyy Varsinais-Suomesta ainakin edullisesti. Ostin talvella 2 ja molemmat siinä 2 euroa. Toi on kyl ilmanen! Onko tossa yhdessä kohdassa sellainen epätasainen pinta, "kuvioitu" kohta?

hulamaja kirjoitti...

Ootpa kivoja juttuja löytäny!! :) Missä kierrätyskeskuksessa käyt?

JohannaL kirjoitti...

Oletko kokeillut poneihin taikasientä? Myös käsidesiä kannattaa kokeilla.

Sari kirjoitti...

Ihania löytöjä olet tehny :) Minulla sama, että vaatteet tulee ostettua useimmiten kirpulta, kun vanhat monesti parempilaatusiakin. Ja hintaisia. Ja tyylisiä :). Ja ihania nuo lastenvaatteetkin! Meillä pohjoisemmassa suomessa niin iso kysyntä ja pieni tarjonta retrovaatteista yms. että niitä harvoin löytää kirpparilta.

pikkukiiski kirjoitti...

Taikasienellä lähtee aika hyvin kaikki muut tahrat poneista mutta kuulakärkikynään ei kun se tahtoo imeytyä niin syvälle ponin muoviin :/ Käsidesiä ei oo tullut kokeiltua, teiltähän saa hyviä vinkkejä!

Ja Oulun kierrätyskeskushan se se mun aarrepaikka on. Tämä uusi etenkin tuntuu ainakin nyt olevan sellainen että melkein joka kerta mukaan tarttuu huippulöytöjä! (mikä tietysti aiheuttaa sen et on pakko tyhjentää tupaa toisesta päästä ;) uudelleen kiertoon)..

glenni kirjoitti...

on tuo Tamara Alladinin tuo kynttilänjalka/maljakko ja se on siis Riihimäen Lasin tuotantoa (nimim. eno ollut siellä töissä)