sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Mistä tietää että kevät tulee?








Isommat pojat menivät siskoni mukana viikonlopuksi mummolaan, että äiti saa levätä (minulla on sitkeä otsaontelon tulehdus, yhden kuurin antibioottia olen jo syönyt ja toinen pitää ilmeisesti vielä hakea ennen kuin helpottaa!) ja kirjoittaa kandityötään.

No kirjoittaminen tai lepääminen ei oikein ole minun juttuni ja niinhän siinä sitten taas kävi että hairahduin johonkin ihan muuhun. Nimittäin maali-ostoksille!

Mikä se onkin että keväällä värit muuttuu vastustamattomiksi ja on ihan pakko alkaa sutimaan? Viime yönä en oikein saanut nukuttua ja päässäni pyöri villisti kaikkia sisustusideoita.

Aamupäivällä sain itseni hädin tuskin pidettyä opintojen parissa kunnes koitti kuopuksen päiväuniaika ja tämä äiti säntäsi maalikauppaan :D Lopputuloksena poikien huoneessa on uusi turkoosi seinä, uskon että pojat ilahtuvat!

Kuvat on illalla otettuja koska hätähousuna oli tietty pakko kuvata heti kun sain homman valmiiksi, eli pahoittelen kökköjä keinovalossa otettuja kuvia!

7 kommenttia:

Sani kirjoitti...

oo, ihana!
Mä haluan maalata keittiön seinän tai tapetoida, mut ku ei osaa päätää väriä :D. olohuone kaipais kans maalia ja makkari kans :D:D
tääl kans kevät tekee sen että tahtoo uudistaa.

Anonyymi kirjoitti...

Nättiä. Ja kivat värit. Mutta muista levätä ja hoitaa itsesi kuntoon. Otsaontelon tulehdus ei ole leikin asia.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana blogi, ihana koti, ihanat lapset ja ihania kuoseja. Mutta miten ihmeessä sinä teet tämän kaiken? Millä alalla? En minä ainakaan pystyisi saman ikäisen pikku taaperon kanssa opiskelemaan saati seiniä maalaamaan.

pikkukiiski kirjoitti...

Minä olen vähän tälläinen, en osaa olla paikallani ja teen usein monta asiaa yhtäaikaa. Miskan laitoin manducaan maalatessani sillä pikkuapulaista olisi kovasti kiinnostanut sutia myös (ja kaikkialle muualle tietty paitsi seinään nyt kun se kerrankin olis ollut luvallista...) :)

Anonyymi kirjoitti...

No olet sinä kyllä uskomattoman aikaansaava äiti-ihminen, ei voi kun hattua nostaa! Että manducassa lapsi ja seiniä maalaamaan..! Ja toiset täällä hyvä kun saa itsensä ja lapsen ruokittua ja pyykki- ja tiskivuoren selätettyä :D

pikkukiiski kirjoitti...

Heh, poika on tottunut jo siihen että äiti nappaa manducan kyyttiin jos pikkunäpit on kokoajan väärässä paikassa. Sit se sätkii tyytyväisenä siellä ja äiti saa hyvää jalkajumppaa :D

Lillian Cruz kirjoitti...

I’m impressed, I must say. Really rarely do I encounter a blog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the issue is something that not enough people are speaking intelligently about. I am very happy that I stumbled across this in my search for something relating to this.

Aytoloja.org
Information
Click Here
Visit Web