keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Kirppistelyjä ja muita sellaisia


Voihan tauti, tulehdus ei ota vieläkään hellittääkseen ja se verottaa voimia.
Pahoittelen siis että blogi päivittyy hitaasti.

Jotakin kuitenkin taas olen tehnyt ja saanut kuvattua, alkajaisiksi kuva minun kunnianhimoisesta projektistani joka saa aluksi palvella pöytäliinana. Olen leikellyt nukkavieruja paitoja palasiksi ja suunnitelmina on tehdä niistä matto.

Työ etenee suunnilleen raita kerrallaa oman kiinnostuksen mukaan mutta on sopivasti esillä että oikean värisen paidan tullessa vastaan voin lisätä aina uuden kierroksen. Kierrätyskeskuksen ilmaislaatikossa on yleensä hyvä tarjonta mutta materiaalia kuluu paljon, tuossa on melkein paita per raita! Kuvan ottamisen jälkeen olen jo ehtinyt lisätä uusia raitoja mutta tulppaanini ovat nuukahtaneet enkä saisi enää yhtä söpöä kuvaa joten tämä saa luvan käydä ;)


Ostin kirpparilta ihanat pupuverhot, harmillisesti vähän hassun mittaiset meidän ikkunaan joten tuunasin niitä vähän paremman mittaisiksi ompelemalla sävyihin sopivaa kangasta jatkeeksi. Helppoa ja nopeaa, rasittavinta hommassa oli vanhojen käänteiden ratkominen, halusin nimittäin joka sentin pupuista näkyville! Helmaan ompelin vielä kaapissa tarpeettomana pyörineen kappaverhon joten alahelmaa ei tarvinnut erikseen huolitella, kätevää :)

Olohuoneemme sai samalla vähän keväisempää ilmettä, vaihdoin taulunkin kesäisemmäksi.


Tampellan Cook collectionin sydänkangasta, tuntuu ihan uudelta ja sitä on noin 1,5m ja vähän pieniä palasia päälle. Maksoi 2,50e Mitähän tästä malttaisi ommella!!

Tälläinen pieni ponihahmo löytyi ilmaiseksi, on ilmeisesti pyyhekumi ja näyttää kovasti My little ponilta, osaako joku sanoa että onko tämä jotakin ponitavaroita? Suloinen se ainakin on!!


Meille kotiutui punasävyinen pilviverho, tein vaihtareita Siksakkia saumurilla blogin Kertun kanssa, kiitos vielä!!


Osaako joku kertoa onko tämä peikko-herra Fauni Finlandin peikkoja vai jotain muita? En löytänyt äkkiseltään tietoa? Jos on niin mielelläni löytäisin hänelle uuden kodin jonkun keräilijän luota jos hän ei ole niin sitten pidän hänet meidän kotipeikkona :)


Kylpytakki 4,50e tuo frotee on aivan ihanan väristä!! Mintun värisiä rautalanka henkareita löytyi roskiksilta :)



Jos ei lapset tunge kuvaan niin sitten kissa!
Muovipurkki 2e ja hedelmäkori 0,30e ihanaa muovia


Mörkö muutti poikien huoneeseen kesälomalle, samalla teippasin kaapin oveen yhden autokorjaamo-julisteen, sopii aika kivasti mielestäni :)

Kiitos vielä tunnustuksista joita olen saanut! Olen vähän huono tarttumaan niihin :/

16 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Komeita kuoseja, mukavan pirteä lastenhuone :)

Aquila kirjoitti...

Voi vitsit, mitä kangaslöytöjä taas! Nuo sateenkaariverhot ovat tosi pirteät ja sydänkangaskin on ihanaa :)

Pieni pyyhekumi on tosiaan My Little Pony -tuote :) G1-ajalla niitä tehtiin yllättävän monia erilaisia. Sebbys Eraser Guidesta voi tsekata, millaisia kaikkia niitä on: http://sebby6.darc.net/gallery/view_album.php?set_albumName=My_Little_Pony_Erasers&page=1 Itsellänikin on pari symbolitonta G1-ponipyyhekumia kokoelmassa :)

Kerttu kirjoitti...

Ihania löytöjä :) Käsittämätöntä, että oon monta vuotta säilönyt tota verhoa ja inhonnut ja suunnitellut sen saksimista sovitusvaatteeksi, hyvä että se sai nyt uuden kodin mihin se sopii :)

Henni kirjoitti...

Oi mitä kaikkea. My Little Pony -kumi toi mieleeni oman vastaavan. En kyllä yhtään tiedä onko se vielä olemassa, mutta joskus 1980-luvulla sen olen itselleni saanut.

Ihania löytöjä muutenkin ja kiva kierrätysprojekti! Tsemppiä siihen ja paljon voimia sekä lepopäiviä, jotta pääset eroon taudista!

Heidi kirjoitti...

Voi ihanuus mikä pupu-verho! Ikinä ees nähny tuollaista missään. Monta päivää meni kun kahlasin kaikki kirjoituksesi läpi. Jäin koukkuun :) Ja iski aivan kauhea kirppiskuume, se on kyllä ikuinen vaivani, mutta nyt tosi pahana.

Unknown kirjoitti...

Oih tuo sateenkaari verho, IHANA! Ja ne puna-valko pilkulliset tuolit... Ah, mistä mä löytäisin noin ihania.

PikkuHoo kirjoitti...

Minä oon kateudesta punainen tuosta sydänkankaasta, ihanaa! Mistä löysit?

pikkukiiski kirjoitti...

sydänkangas on paljekirpparilta :)

Miina kirjoitti...

Luin eka, et kangas 250 Euroa, ajattelin, et oletpa alkanut kalliita kankaita ostelemaan, sit tajusin, et siinä on vissiin pilkku?! :D Kivoja juttuja taas ja teillä on ihanan näköinen koti! :)

pikkukiiski kirjoitti...

250e :D olis kyllä varmaan kullalla silattu kangas se sitten

Anne-Mari kirjoitti...

En tiedä tuliko äskeinen kommentti perille, kun tietokone takkuili. Mutta siis uudestaan. Kivan näköinen tuo punainen sateenkaariverho. Mitä kuosia se on? Onko siis sillä nimeä? Saisinko lainata sitä kuvaa ostoilmoitukseen eräässä fb-ryhmässä. Kysessä on se retroryhmä. Ja tuo Mörkö seinällä, onko se juliste vai maalattu seinälle, kun en näe kunnolla? Ihana blogi sinulla.

Leena kirjoitti...

Autokorjaamo, tuota ottaisin kankaana ;)

pikkukiiski kirjoitti...

Anne-Mari valitettavasti en tiedä sateenkaariverholle nimeä tai valmistajaa, on varmaan samalta aikakaudelta kuin se onko se nyt tampellan sateensaari mutta sehän on hieman erilainen kuin tämä. Ja saa lainata kuvaa, toivottavasti löydät etsimäsi :)

Mörkö on ihan perinteinen kankaalle maalattu taulu. Noita tauluja on helppo tehdä ite, tarvii vaan rimaa, vanhaa lakanaa ja nitojan :) Olen käyttänyt seinämaalien jämiä pohjustukseen ja maalannut akryyleillä.

Anonyymi kirjoitti...

Muistoja tuli ponikumista mullekin míeleen :). Sain samanlaisen, kun menin kouluun 1986. Ihana kumi, mutta surkea tarkoituksessaan -ei pyyhkinyt käytännössä, suttasi vain. :)

-Ralla

Anonyymi kirjoitti...

Kiva peikko. Voin ostaa jos myyt. Vasta löysin samantapaisen. En tiedä onko fauni mut ei väliä :) Virpi Kasim

Chand Mason kirjoitti...

I’d have to check with you here. Which is not something I usually do! I enjoy reading a post that will make people think. Also, thanks for allowing me to comment!

Photozou.jp
Information
Click Here
Visit Web