sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Sunnuntaiaamun salmiakkia


Uudesta mustavalkoisesta salmiakkikuosista tein itselleni mekon, tykkään! Tätä voi käyttää vyön kanssa tai ilman ja se on mukavan väljä kesävaate.
Salmiakki-kuosin olen tehnyt Hannan Kankaalle ja Royal-tuotteelle. Se on ihanan pehmeää joustofroteeta ja sitä on kahdessa värissä, vihreä-valkoinen ja tämä :) Vihreävalkoisesta ompelen varmaan seuraavaksi.

(sit vaan odotellaan et se kesä tulee kunnolla niin saa tämäkin äiti vähän väriä pintaan eikä näytä niin kummitukselta x)) )

11 kommenttia:

Tähtianis kirjoitti...

Vau! Taitaa olla sun oma kaava? Vink vink, kiinnostaisi kovasti! :)

Anonyymi kirjoitti...

Oliko tämä sun alkuperäinen idea ettei valkoinen ole kirkas puhtaanvalkoinen näissä salmiakeissa, vai tuotannossa tullut "moka" ?

Anonyymi kirjoitti...

Mietin, että miltäköhän tuo kuosi näyttää pyöreän päällä. Että lihottaako vai laihduttaako vai ei vaikuta? Mitä arvelet?

JohannaL kirjoitti...

On kyllä niin ihana kangas ja mekko!

glenni kirjoitti...

oih ja voih! TYKKÄÄN, ihanata kangasta, onneks saan sitä :)

pikkukiiski kirjoitti...

Alunperin Mustavalkoisen piti todella olla mustavalkoinen mutta tehdas ei sitä ollut osannut tehdä eli valkoinen taittaa himpun harmaaseen kun vertaa sitä johonkin valkoiseenvalkoiseen. Käytössä tätä ei kyllä minun mielestäni huomaa vaan harmava sävy hukkuu liikkeeseen.

Ja joo kaava on ihan oma, tai miten sen nyt sanoisi, otin perustopista mallia ja leikkelin sen pohjalta, helmaan vaan niinpaljon leveyttä kuin kankaassa riitti :)

En osaa sanoa laihduttaako tai lihottaako tuo kuosi, varmaan riippuu mekon mallista enemmän. Tietysti jos ajattee että pystyraita hoikentaa niin salmiakissahan korkeus on suurempi kuin leveys eli periaatteessa kuosi on enemmän "pystyraidallinen" Selitinköhän taas turhan vaikeasti?

Kerttu kirjoitti...

Ihan mahtava mekko, ihana :)

Maria kirjoitti...

Keväällä aina soi päässä tämä eräs biisi, ja taas se iski: ''Sinä tarjosit vain salmiakkia, minä olin hölmä, panin peliin koko elämäään...''

Mun Tekemä kirjoitti...

Todella kiva mekko!

Marika / nurin kurin kirjoitti...

Upea mekko, tykkään kovasti! :) Minä olen tälläinen mustavalkoisen ystävä omassa vaatetuksessa, tuollaista pitäisin itsekin! :)

Ihana blogi sinulle muutenkin, täynnä hienoja kädentöitä! Jään lukijaksi! :)

Terkuin,
Marika

MarkNelson kirjoitti...

There are certainly a lot of details like that to take into consideration. That is a great point to bring up. I offer the thoughts above as general inspiration but clearly there are questions like the one you bring up where the most important thing will be working in honest good faith. I don?t know if best practices have emerged around things like that, but I am sure that your job is clearly identified as a fair game. Both boys and girls feel the impact of just a moment’s pleasure, for the rest of their lives.

Diamondsquad.tv
Information
Click Here
Visit Web